Nu ik elke dinsdag een dagboek online zet lijken de weken voorbij te vliegen. Elke week denk ik weer “oja! morgen weer een diary online”. Ja die schrijf ik dus niet ruim vooruit, wat de blog dan wel weer up to date houdt (is mijn excuus dan, goed?) Vaste Style Spy Instagramvolgers hebben mijn ‘jurken dilemma’ al zien voorbijkomen. En gelukkig is het dilemma opgelost (jaja de wereld vergaat soms ook als je de juiste outfit niet kan vinden ;-) Ik heb de perfecte Little Black Dress bij Mango gevonden. En ik heb mijn wenkbrauwen laten doen bij een mevrouwtje die dat met touwtjes doet, ken je dat? Superscherp! Ik ben er klaar voor. Denk ik (a)

En verder
Ik ben sinds kort aangesloten bij het Bulls & Birds blogteam en heb een leuke (al zeg ik het zelf) guide geschreven over Fuerteventura, snel meer info!
Vorige week had ik een designtraining bij het bedrijf waar ik werk en zat ik – ook wel eens lekker – de hele week in Groningen. Deze week zit ik weer in Amsterdam. Voetbal kijken op het Museumplein, meeten met collega’s van m’n oude project en een hotelkamer met een killerview over het IJ en Centraal station, het is net alsof ik vakantie heb!

Vorige week ook nog snel m’n wenkbrauwen laten doen voor de aankomende bruiloft. Vond het wat heftig. Te smal?

Tot volgende week!