Ik geloof dat ik nog nooit zoveel hoesjes voor mijn telefoon heb gehad sinds ik een iPhone 5 heb, XD.  Ach, zo af en toe mag je jezelf toch wel verwennen na 3 jaar krap leven naast je studie, toch? Bovendien spaar ik hard genoeg voor alle reizen die je hier op de blog ziet voorbijkomen.

Hoewel ik superblij ben met mijn mintgroene hoesje, gewonnen via Anouk en mijn inbetweener cassettebandje, miste ik nog een hoesje die je kan dichtklappen zodat je scherm niet wordt beschadigd. Ik ben altijd megazuinig op mijn spullen en een krasje op m’n telefoon hate that feeling. Dus via iPhonecases mocht ik een Fab iPhone hoesje reviewen. Fab. designs komen, zoals zo mooi op hun website staat “recht uit het hart”. Net als hun designer, zijn de tassen en clutches van Fab. vrouwelijk, kleurrijk en no nonsens. Behalve kleurrijk is dit hoesje dan ook even net wat vrouwelijker en no nonsense dan jullie misschien van mij gewend zijn. Fabienne ontwerpt zelf alle Fab. producten die vervolgens in Bali met de hand worden gemaakt in de eigen fabriek. Met liefde gemaakt in Bali, echt iets voor mij dus!

Handig aan überhaupt een hoesje zoals deze is dat je er een pasje in kwijt kan, de voorkant van je phone niet wordt beschadigd en dat het design rekening houdt met ingangen voor je lader en dergelijke.

fab iphone 5 hoesje, Fab iPhone hoesje

En van de binnenkant word je ook heel blij You look fabulous today, net wat ik nodig heb als ik depri in joggingbroek en ontploft haar door het huis loop ;-)

fab iphone 5 hoesje, Fab iPhone hoesje

Pro’s: Leuk design, goede kwaliteit, optimaal beschermen.
Con: het belt een beetje raar, je moet je hoesje dubbelvouwen, maar dat went snel.

Het hoesje komt uit de nieuwe fabulous collectie van Fab en kun je bij iPhone Cases voor €34,95 aanschaffen. Je kunt daarnaast nog kiezen uit een wallet en pouch. Klik hier voor alle Fab nieuwe collectie iPhone cases.

P.s. like my ombre hair?