Heerlijk, weer wat fashion op Style Spy. Want hoe graag ik ook reis, er zit een hipstertje in mij. En echt waar, ik ben since ages op zoek naar vilten hoedjes (talking about obsessions).Ik spotte begin dit jaar in New York het perfecte exemplaar bij Anthropologie voor bijna $55. Net iets teveel. Maar eenmaal in Nederland bleef die door mijn hoofd spoken. Mijn leven was niet compleet zonder die hoed. Dus, toen ik een maand later in London was, zocht ik Anthropologie weer op en ook toen slaagde ik niet: te duur. Terwijl ik dat allang wist. Dus. Female thing I think ;-) . Ook in de Topshop heb ik een verschillende hoedjes geprobeerd, helaas er was geen exemplaartje die mij goed staat. Tsja, als het om petjes gaat staan ze mij allemaal, op de kop :P, andersom maar vooral stoere exemplaren. Maar hoedjes. Ik heb een vloek voor nette kleding. En als ik iets moois spot vind ik het vaak te duur. Toch geen echte fashiongirl denk ik. Ik begin haast gefrustreerd te raken :P

En nog steeds ben ik geobsedeerd door zo’n hoed ( helemaal toen ik er eentje spotte bij blogger Anouk). Het is zo’n heerlijk item om van de nazomer naar de vroege herfst te gaan. En zo leuk te combineren met iets stoers #sportychic. Vinden jullie ook niet?

:

1. www.street-one.nl
2. www.Free People.nl
3. www.hm.com
4. www.asos.com

Heb jij een hoeden hoofd?

*neem dit artikel vooral met een korreltje zout ;-)