Als het de hele dag blijft regen zoals het de laatste paar dagen zo mooi doet, dan kunnen we net zo goed genieten van de nieuwe Roxy herfstcollectie. En om eerlijk te zijn, de herfst is mijn favoriete seizoen (minus de regen natuurlijk). It’s the lights, the wind, the leaves blowing and it is the streets living while it’s already dark. Dat alles geeft mij zo’n heerlijk gevoel van gezelligheid.

Ik hou ervan om buiten door de kou te lopen met de shawl wapperend langs m’n lichaam. Rennend op de deunen van Oh Land, met een mooi neonkleurige jasje aan nadat ik een lekkere kop chocolademelk met slagroom naar binnen heb geslurpt. Dat is de herfst voor mij. Roxy maakt me altijd weer blij met hun lookbooks, alhoewel ik dit keer Kelia Moniz mis. Chapeau voor de mooie collectie met sterke features zoals SPF50 zonnebescherming, water resistante stoffen, four-way stretch en goede ventilatie waarmee Roxy weer style met avontuur combineert in deze high performance running, yoga, fitness en zwemcollectie.

En Roxy heeft atletes ingehuurd, zoals altijd de meiden van wie hun passie en talent eraf spat om een legioen aan meisjes over de hele wereld wakker te maken om groot te dromen en om naar buiten te gaan. Echte voorbeelden!

Wist je dat Otto ook kleding van Roxy verkoopt? Kijk hier eens voor alle fitnesscollecties.

Heb jij al zin in de herfst of ben je er nog echt niet aan toe?