Wat is jouw passie? Jouw liefde? Ed & Sofie Templeton wisten het (een ding op zich) én gingen het achterna, geïnspireerd door een gedicht van David Heatt. Ze eindigden in India met het Soul & Surf retreat. Hun Find Your Love video gaat over wat jou gelukkig maakt. Je dromen en doelen naleven. Ed & Sofie prikten het gedicht Find Your Love van David Heatt op hun koelkast om hen eraan te herinneren dat het leven te kort is, dat je de dag moet plukken en dat het nemen van risico’s ook goed kan zijn. Voor het nieuwe retreat maakten ze een korte film waarin je prachtige shots van surf, yoga en de locals uit India ziet. De film speelt zich af bij Kerala Beach in India (wauw!) ingesproken met een gedicht van David Hieatt. Het laat je – als het goed is – nadenken over je leven en je passie.

The story behind Soul & Surf:

Ed & Sofie namen het risico, ontslag, reisden rond de wereld en gaven zich over aan surfen, yoga en rust in India. Daarna zetten ze het eerste Surf & Yoga retreat in India op. Niet in eerste instantie als bedrijf maar als verlenging van hun passie voor surf en yoga: om hun dag te besteden aan dingen doen die je leuk vind en om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. They did a good job!

Om de launch van deze film Soul & Surf te vieren kun je via hun website (niet mijne) een tweeweekse trip winnen naar het Soul & Surf retreat, door te beschrijven wat ‘jouw liefde is’. Wat is jouw liefde, passie, droom?

De competitie is inmiddels gesloten.

Do you ever feel like time is passing you by

Did you ask yourself what is stopping you

When is the last time you took a risk

Did you remember how alive it made you feel

There are no guarantees to success

It’s not called a leap of faith for nothing

There is never a right time, you’ll be too old, too young

It’s not too late

Feeling inspired yet?

Foto’s via Soul & Surf