Nieuw jaar, nieuwe outfit, nieuwe ritmes, nieuwe gezonde voornemens. Eigenlijk wil ik er niet aan ‘mee’doen, maar het is wel dé gelegenheid. Als vrienden om je heen goed bezig zijn, dan motiveer je elkaar stiekem toch. Gaat zij voor gezond, dan ga ik echt niet voor patat. En met de zomer, vakanties en festivals nog heel ver weg, kun je maar beter vroeg beginnen. Dat gezond leven, daar kan ik trouwens behoorlijk in overdrijven. Hoe dan? Zo.

Ik maak schema’s en koop nieuwe outfits

Ja, dus ik heb een schema gemaakt. Om de dag doe ik aan krachttraining. De ene dag las ik een cardio dag in waar de aandacht bij de ene spiergroep ligt, de dagen er tussen heb ik een rustdag (Oreo lollyday, grapje) of doe ik aan cardio (bijvoorbeeld spinning). Een nieuwe outfit motiveert sowieso enorm. Op aanraden van Sabine van de blog ‘De patatgeneratie‘ heb ik een Nike Epic Tights gehaald die, volgens haar, cellulite en korte beentjes proof is. Gelukkig had ik nog een kortingsbon bij Otto liggen en bestelde ik daar die legging. En Sabine, je hebt gelijk, de broek zit inderdaad zo lekker dat die op de bank ook goddelijk zit. Geen foto als bewijs, maar het is echt zo! En sweaty butt en legs? Zweet? Wat is dat?

Ik maak shakes en probeer daarop te overleven

Op de website firgirlcode.com kan ik uren surfen. Er zijn genoeg healthy websites, maar deze is op de één of andere manier verslavend. Zijn het de gespierde buikjes van de meiden achter fitgirl? Dan wil ik meer buikspier oefeningen doen (ik vind ze vreselijk). En ja die foamroller moet ik ook hebben, en dat groene shake recept en en. Ik kopieerde de spinazie shake.

[accordion]
[item title=”Klap uit voor het recept”]

  • 2 grote sinaasappelen of 3 kleine;
  • handjevol spinazie;
  • half kopje amandelmelk

blenden maar.

Doe er op het laatst nog wat kokosblokjes bij om een vol gevoel te krijgen. En niet te vergeten je chiazaadjes, die hebben we allemaal in huis, toch?

[/item]
[/accordion]

Ik smeer

ik weet stiekem ook wel dat het onzin is maar toch kon ik het niet laten om Berkenolie te kopen en mijn beentjes er dagelijks mee (proberen) in te smeren. De massage om je doorbloeding goed te laten lopen moet toch iets opleveren? Net als liters water drinken en leg day… Ik ruik in ieder geval lekker. Mocht ik weer teleurgesteld zijn.

En, waarin mag jij graag overdrijven?