Iets wat al wat maanden op mijn wishlist staat is de amazing Go Pro camera. Je zet de camera op je surfboard vast en voila iedereen kan lekker met jouw golfjes meegenieten. Of wat dacht je van parachutespringen, duiken of gewoon naar New York Fashionweek, zoals Chiara Ferragni van de Blonde Salad haar filmpjes maakte (in de hand aan een stok).[one_half]Een Go Pro is een kleine camera die bestand is tegen water, stoten, snelheid en andere schokken, afhankelijk van het model die je kiest. Een musthave voor een surfergirl, backpackster of gewoon een avontuurlijke meid, like me! [/one_half]

Onlangs is de allernieuwste versie (3) uitgekomen met een nog betere filmkwaliteit. Eigenlijk wou ik er eentje kopen voor op wintersport, maar helaas, ze zijn toch wel heel erg duur voor ‘gewoon’ erbij (tussen de €250 en €450). Misschien dat ik op Marktplaats eentje kan scoren, zodat ik lekker filmpjes kan maken in Barcelona en tijdens het longboarden.

Psst… Boardchick Iris heeft haar filmpje trouwens ook met een Go Pro gemaakt! Als je tijd hebt moet je zeker de volgende filmpjes bekijken. Makes you wanna buy one! 

Geen flauw idee wat je met zo’n ding moet doen? Dan kun je het altijd nog op een hulahoep monteren en lekker doelloos rondraaien ;-)

En? Staat deze (nu) ook op jullie wishlist?