Mijn garderobe is tegenwoordig een afspiegeling van de verloedering die er bij insloop door die uurtjes in de Bibliotheek. De onderzoeksoutfits waren vrij basic en totally not workproof. Gezien ik de afgelopen maanden alleen maar bijbaantjes heb gehad waar ik geen klantencontact had en er in de ub alleen maar zombies rondliepen – i mean studeren in de zomervakantie is gewoon niet tof!- Met gescheurde jeans (al dan niet per ongeluk), afgetrapte all stars en een rugtas mee kan je prima voor de dag komen.

Maar bij afstuderen hoort behalve een sollicitatie-proof outfit ook een lege portemonnee. Leuk al die bijbaantjes en zeën van tijd, maar mijn kast hing nou niet bepaald vol met pantalons, colberts en nette tassen. Lucky Lucky meee vind ik zo nu en dan een colbertje in mijn kast en ben ik zuinig op mijn all time favourite pumps, “i knew they might come in handy some day”.

2 weken geleden ben ik bij een soort van vintage loods geslaagd om een aktetas voor slechts 2 euro te scoren. Zo’n ouderwetse tas die al maanden op mijn wishlist stond voor bijna niets! Leuk voor bij die sollicitatie van dat toffe bedrijf (edit: met jeans) of gewoon lekker bij een casual ‘Evey’ outfit. Nu nog een toffe baan en ik ben een happy post graduate!

Hoe pimpen jullie je outfit van student naar sollicitant? Of heb jij nou altijd al zo’n “I have this great job” outfit aan ;-)?

 

Psst! Oktober heb ik de buluitreiking -> surft direct door naar Asos.com ;-)