IK BEN zo blij met de clean eating en daarmee de groene smoothie trends. Of heb ik onder een steen geleefd en is dit quite normal? Zou me overigens niks verbazen, ik loop nog wel eens achter. Anyways ben ik ook helemaal in m’n nopjes met dit door iemand anders verzonnen avocado basil smoothie recept. Want zelf ben ik zo slecht in het verzinnen van lekkere recepten. Meestal schep ik kwark, sojamelk en een banaan in de blender jaja de staafmixer is verleden tijd zoals jullie vorige week konden zien. Als ik geluk heb eindig ik met een smoothie met een snufje kaneel. Als ik pech heb met kerriepoeder.. ewwwww true story. 

Maar even terug naar die creamie smoothie, wat heb je nodig:

–  1 grote avocado;
–  1 middelgrote kop sojamelk;
–  3-4 blaadjes basilicum;
–  2 eetlepels lime;
–  eetlepel honing.

Gooi het in de blender, push the button en je hebt een lekkere creamie en vooral vullende Bacado smoothie. Perfecte smoothie voordat je op pad gaat! De smaak? Avocado met een twist, de basilicum maakt het lekker fris. Het originele recept vind je hier

Psst, gezien het aantal calorieën van een avocado zou ik het de rest van de dag lekker licht houden (dus geen overdosis aan brood en aardappelen ;-).