And I’m back in Holland. Ik ben momenteel nog druk bezig met het sorteren van foto’s van Barcelona en de Xgames, dus die komen snel online. En JA! Het was heel, heel tof. Voor de nieuwe lezers: ik  had 3 kaarten voor de XGames en heb daar nog 4 volle dagen doorgebracht. Soon online dus! Voor vandaag heb ik mijn favoriete health trends op een rijtje gezet, want eenmaal thuis ga ik weer beginnen met Insanity Workout! Bring it on Shaun T, I’m feeling strong!

 

Strong is the new beautiful
Yeah! Ik las laatst een blogpostje van een Canadese blogger waarin ze vertelt over hoe ‘strong’ haar leven veranderde (ik kan die niet meer vinden! Sorry!). Ze schreef dat ze had gewild dat iemand haar vroeger vertelde dat je niet persee size zero ‘hoort’ te zijn (als in te mager) maar dat ‘strong’ je ook goed laat voelen. And I agree. Wat ik na week 1 van Insanity Workout merkte, was dat ik bepaalde oefeningen met de dagen beter en langer uit te houden zijn. En met de uitslag van de fittest was ik meer dan happy! Het geeft trouwens ook een lekker gevoel dat je zonder dat je buiten adem bent naar de bus kunt rennen which I miss regulary…

Hier word je toch misselijk van? In a good way ;-)

Healthy foodies
Bio, smoothies, superfood. Ik ben blij met die trend en blij dat er veel, heel veel mensen bloggen over hun heerlijke gezonde gerechten. Ik vind dat gezond eten gewoon heel erg leuk wordt met al die verassende, creatieve recepten. Ik ontbijt nu al sinds een maand bijna elke dag met een smoothie and it feels good! 

Okay dus vandaag ga ik weer starten met insanity workout. Nu twijfel ik, zal ik verder gaan met week 2 of opnieuw beginnen? En ben jij nu al begonnen? Let’s share our pain!