New York heeft veel vintagemarktjes. Gezien de meesten alleen maar in het weekend te bezoeken zijn, had ik de weekenden volgepland met vintagemarktjes, zoals de Williamsburg Flea Market en Smorgasburg. Daarnaast stond de Hells Kitchen Market in de gelijknamige wijk ook erg hoog op de to-do list. Lees overigens meer over deze wijk op de blog van Wat Zij Zegt!

The thing met New York is, als je onderweg bent naar het één, kom je het ander tegen. We stapten onderweg naar Hells Kitchen uit bij Times Square, niet erg handig gezien we daar ook nog nooit geweest waren. En ja hoor toen we de trap omhoog liepen zag ik een Sephora waar ik mijn favoriete foundation snel heb meegekaapt. Even daarna spotten we een Billabong store, een Manga store en zo onderweg naar de flea market ging het zo een paar winkels door. Uiteindelijk kwamen we ruim 1,5 uur voor de sluitingstijd bij Hells Kitchen aan, maar waren de meeste verkopers hun tafeltjes al aan het opruimen. Balen natuurlijk, maar ook heel logisch, het is in januari nou eenmaal koud in New York. Desondanks heb ik de sfeer van de markt, de wijk en de spullen nog kunnen proeven. Wat een geweldig schattig marktje zo tussen de wolkenkrabbers yep amazing view, eentje die je echt moet onthouden als je die kant op gaat meiden! Zo die krijg je van mij cadeau.

Ik ga lekker mijn tas inpakken voor mijn bootcamp in London de komende week, tot snel!

 

Location: West 39th Street & 9th Avenue.

By Subway: Take the A,C or E line to 42nd Street/Times Square stop (on 8th Avenue) or take the 1,2 or 3 line to 42nd Street/Times Square stop (on 7th Avenue).

Open elke zaterdag en zondag van 9am to 5pm.