Het is alweer een tijdje geleden dat ik een lookbook heb geplaatst, laat staan van O’Neill. Ik wil jullie nog meer op de hoogte houden van alle trends en ins en outs van de surf en adventure lifestyle, dus verwacht veel meer mooie lookbooks op Style Spy. 

De samenwerking tussen designer Anna Sui en surfmerk O’Neill zorgen ervoor dat het surfmerk bijna onherkenbaar is geworden. De CFDA-award winnares Anna, heeft alweer een collectie vol met deels hangemaakte bohemian pieces voor het bekende surf merk ontworpen . Om nog even heerlijk na te zomeren.

De handgemaakte details en typische Anna Sui motieven (zoals de vlinder) met een O’Neill touch maken de collectie helemaal geweldig en ze staan daarom ook hoog op mijn wishlist! De dromerige campagnebeelden zorgen er voor dat ik weer terug wil naar het vakantieleven.

De collectie is volgens O’Neill geinspireerd door het licht van de maan. De maan wanders across desert frontiers, dancing among bone-dry seas of sand and fiery black rivers. She blazes a trail through the barren landscape like a windswept gypsy warrior.

Love the collection! Koop de collectie via de O’Neill website: O’neill.com. Nu nog even mijn portemonnee uit Zwitserland terugstelen men, dat is een duur land!.

Wat vind jij ervan?