Herschel is mijn geheime crush. Ik wil al een tijdje een nieuwe rugtas, maar ik durf niet vreemd te gaan. Mijn Roxy tas blijft mijn one and only backpack omdat dat een cadeautje was van mijn vriend (die al vrij snel door had dat ik gek ben op Roxy). Tsja, dat is zelfs als stylespy volger ook moeilijk te missen. Er bestaat zelfs een Roxy tag op deze blog. 

Maar goed, die Herschel tassen dus. Je ziet ze overal. Het is alsof Herschel aan offline tailoring doet. Heb ik het er met mijn (bijna enige vrouwelijke) collega over gehad, staan de rugtassen voor het raam bij de lokale skateshop te pronken. En net nu ik de gevoelens voor mijn crush had onderdrukt – eten schijnt een goede remedie te zijn – kom ik per ongeluk (ik kon mijn muis niet meer bedwingen) op de Herschel website uit. En ja hoor, hebben ze een Surf Board Bag. Alsof ze naar me schreeuwen dat ik erover moet gaan schrijven. Want: niche. En heel veel plaatjes en links op deze blog moet plaatsen zodat ik er niet meer omheen kan (en jullie ook niet meer). Laat je me weten als ook jij je koopdrang niet meer kunt bedwingen?

herschel madness, herschel tassen, herschel, backpack, tassen, rugtas, surf tas, surf board bag, herschel backpack, blue tomato

source featured photo / herschel

1. Herschel Surf Board Bag Large
2. Herschel Little America Backpack
3. Herschel Pop Quiz Backpack (favoriet!)
4. Herschel Retreat Backpack
5. Herschel Sydney Mid Volume Backpack
6. Herschel Retreat Backpack
7. Herschel Little America Mid-Volume Backpack

psst, ik heb zelfs een Herschel tag aangemaakt *ohmiegosh