De beste hotels en hostels in New York

Ben je op zoek naar de beste hotels in New York? Of zoek je een goedkoop, maar geen aftands hostel? Zorg dat je op tijd boekt, want New York is een populaire bestemming. Met Booking.com kun je vaak 24 uur van te voren nog je hotel annuleren (bekijk wel even de voorwaarden van jouw betreffende hotel). Airbnb is handig als je een appartement wilt boeken als je met meerdere mensen.

De populairste periode voor een verblijf in New York is tussen juni en augustus. De goedkoopste periode om te verblijven in New York is van januari tot maart. In het weekend betaal je gemiddeld € 247,28 en doordeweeks € 241,27 per nacht. Bron: Booking.com

Boek je hotel met $15 korting bij Booking.com als je via onze link boekt!

Vind hieronder de wijk waar je wilt overnachten:

Chelsea


Een hotel met dakterras, eigen bar en buitenzwembad. Prijzen vanaf
200

Bekijk dit hotel


Een betaalbaar hotel in Chelsea. Je deelt de douche maar hebt wel gratis ontbijt. Prijzen vanaf 83

Bekijk dit hotel

East Village

In East Village vind je hippe en betaalbare hotels in New York.

Hostelling International (HI) ligt op een steenworpafstand van Broadway en organiseert veel leuke activiteiten. Wij verbleven in meerdere steden in hotels van HI en vinden deze hostel vooral heel schoon. Prijzen vanaf 40

Bekijk dit hotel

Pod 39 is een gewild hotel dichtbij de Grand Central Terminal met een bar op het dak, lounge en heeft naast pods (soort van capsule hotels) heeft Pod 39 ook normale kamers bschikbaar. Prijzen vanaf 250

Bekijk dit hotel

Times Square

Het Citizen M Hotel is een hip en betaalbaar hotel direct aan Times Square. Wij sliepen tijdens onze reizen vaker in Citizen M Hotels en vinden deze hotels erg fijn en leuk ingericht.

Bekijk dit hotel

Soho

Soho City Rooms ligt in het hart van het centrum van Soho in Manhattan en op 80 meter van de metro. De receptie is 24 uur per dag open en het personeel is erg vriendelijk. Kamer vanaf €73

Bekijk dit hotel

Williamsburg Brooklyn

Laat Manhattan achter je, Brooklyn is het nieuwe Manhattan.
Williamsburg New York is de hipste wijk van Brooklyn. In deze industriële wijk vind je trendy winkels, koffietentjes, vintage shops en een gezellige sfeer. Wil je overnachten in Williamsburg? Good choice! In Williamsburg vinden namelijk vaak de populairste gebeurtenissen plaats van New York City.

The Wythe Hotel is een oud vatfabriek en wordt gezien als het eerste boutique of designhotel van Brooklyn. Met 70 elegante kamers en hoge industriële ramen, versierd met kunstwerken is dit met recht een boutique hotel te noemen.

Bekijk dit hotel


In mei 2014 openden Lyon Porter en Jersey Banks de Urban Cowboy Brooklyn. The Cowboy in Brooklyn heeft drie kamers: The Threehouse, The Master Suite en de Dream Catcher. Stuk voor stuk prachtige hotels om te verblijven in New York.

Bekijk dit hotel

Het NU hotel in Williamsburg is ook een van de oorspronkelijke boetiekhotels van Downtown Brooklyn. Alle 93 loft inspired kamers hebben een een artistiek tintje. Alsof je in een kunstenaarsstudio slaapt. Het hotel ligt in de buurt van enkele van de meest beroemde attracties van Brooklyn, zoals de Brooklyn Botanical Garden en Prospect Park.

Bekijk dit hotel