Van bepaalde merken word je als modemeisje gewoon heel erg blij! Modemerken die kleding ontwerpen dat altijd goed zit, lang meegaat en bovendien altijd weten te verrassen met een nog mooiere collectie dan het jaar ervoor. WILDFOX is zo’n merk. Origineel, lekker eigenwijs en helemaal me! So what’s up with Wildfox!

Over WILDFOX

[one_half]Oprichters en designers Emily Faulstich en Kimberley Gordon zijn het creatieve brein achter WILDFOX. Beide worden geïnspireerd door logeerpartijtjes, feeën, dromen, vintage T-shirts, mooie boeken, en vooral hun vriendschap samen. Je kent vast en zeker wel hun “We’re the kids in America collectie”, geïnspireerd door de film clueless[/one_half]

WILDFOX is een Amerikaans, vintage geïnspireerd (I love!) label dat zich richt op meiden met gevoel voor stijl maar wel trouw willen blijven aan hun eigen identiteit en persoonlijkheid. Voor chicks met zelfvertrouwen en die geloven in zichzelf. WILDFOX is, zoals op hun website valt te lezen, voor dromers, voor geliefden, voor skinny dippers, voor iedereen die op blote voeten op ontdekkingstocht gaat en voor late-night chocolate-eaters.  Kortom: voor de wild & free en young at heart.

WILDFOX collectie: origineel en eigenwijs

WILDFOX combineert kwaliteit en mode met elkaar tot originele, vaak gebreide, kledingstukken. De items uit de collectie worden in een kleine oplage geproduceerd. Op deze manier blijft elk item uniek en zul je niet snel iemand anders aantreffen in jouw shirtje. WILDFOX is ook erg populair onder trendsetters en beroemdheden. Onder meer Beyonce en topmodel Alessandro Ambrosi zijn al gespot in een creatie van WILDFOX.

Mixen & Matchen

De WILFDOX collectie combineert prima met andere items uit je garderobe. Een mooie skinny jeans, een denim shortje of een leather(look)! Het matcht allemaal met de fijne prints en toffe kleurtjes van WILFOX.  En of je nu gaat voor casual met sneakers  of een paar hoge hakken; WILDFOX is past bij beide stijlen!

De collectie van WILDFOX vind je onder meer in Nederland op Bulls & Birds.com

Mijn favorieten uit de collectie van WILDFOX

Hawaii tee
Feathers tee
“Like, Totally for sure” tee

Volgende keer weer een nieuwe brand I heart! Welk merk heart jij?