Ik hou van herfst.Hoewel ik genoot van 26 graden in Parijs, heb ik alweer zin in de herfst. In Parijs lagen de oranje bladeren al op de grond terwijl ik in mijn shorts van het zonnetje genoot.  Wat is er dan zo leuk aan de herfst hoor ik jullie vragen… Komt ie!

image

Gezellige avonden
De eerste keer dat ik in de herfst in Groningen naar de bioscoop ging vond ik het zo gezellig om over de museumbrug te lopen. Alle cafeetjes die je tegemoetkomen met hun lichtjes en de gezelligheid van mensen die door de stad lopen. In de zomer wordt het laat donker en lopen er weinig mensen op straat. In de herfst leeft het in het donker, ik sta blijkbaar bij mijn vrienden bekend als het meisje met de gordijnen dicht en zo min mogelijk licht. Ik steek dan liever een kaarsje aan dat ik een lamp aan doe, man o man, wat geniet ik daarrvan. 

Shawl dragen
Zon heerlijke wollige shawl waar je je lekker in kan verstoppen op de fiets (hoewel, statisch haar is weer een minpunt). Ik vind het ook altijd zo heerlijk dat een shawl niet altijd functioneel hoeft te zijn, maar dat ik ubersaaie effen truien kan dragen met een shawl zonder dat je er als een grijs muisje uitziet.

Chocomelk drinken
Hoewel ik aan een Bodieboost dieet ben begonnen, vind ik het toch wel heel erg lekker om een kopje hete chocolade melk met slagroom en kaneelpoeder te nemen in diezelfde kroeg aan de Grote Markt. Gewoon. Omdat dat dat in de herfst hoort. Toch?

image

Series volgen
Nu Expeditie Robinson weer is begonnen heb ik weer helemaal zin om series te (ver)volgen. Na mijn avontuur in Parijs moet ik ook echt weer verder gaan met een herhaling van seizoen 6 van Sex & the City (Carrie in Parijs!). Bovendien kijk ik handenklappend al 1,5 jaar uit naar het nieuwe seizoen van Dexter(!), Gossip Girl én 90210! Wat wordt ik daar blij van! En volgens geruchten komt de prequel van Sex & the City begin 2013 ook uit(?). Bring it on!

En, wat vinden jullie leuk aan de herfst?