Het wintersport seizoen in Europa komt er weer aan! Maar waar kan je in Nederland snowboarden? Indoor skihallen zijn ideaal om er te leren snowboarden/skiën of om je techniek te verbeteren. Mijn eerste keer snowboarden was ook in een indoorhal!

Waar vind je de indoor skihallen in Nederland? Ik heb de populairste hallen in Nederland voor je op een rij gezet.

Tip: moet je ver reizen om bij een snowboardhal te komen? Bij Actie van de Dag zijn er weer NS treinticketdeals verkrijgbaar! Reis voor 19 onbeperkt tijdens daluren op de door jou gekozen dag. Ma t/m vr voor 06:30, tussen 09:00 -16:00, en 18:30 -04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig. Geldig t/m 31 maart 2019.

SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer

SnowWorld is de grootste skihal van Nederland met vijf pistes en acht liften waarvan 6 stoeltjes liften! Het is niet echt om de hoek als je in het noorden van Nederland woont, maar indoor skiën in Landgraaf is het zeker waard! SnowWorld Landgraaf heeft een rode piste, een eigen 4-sterren hotel en echt sneeuw.

SnowWorld Zoetermeer heeft 3 pistes en een kinderland. Verder hebben ze 9 liften, waaronder 5 sleepliften en claimen ze de steilste piste van Nederland te hebben met een dalingspercentage van 20%-

Waar: Landgraaf & Zoetermeer

Vanaf: €20 per uur voor volwassenen

Snowplanet Velsen 

Hier was ik in december met Chicky Clinics. Er zijn twee pistes, één van 100 en één van 230 meter lang met echte sneeuw.

Waar: Velsen

Vanaf: €21,50 per uur voor volwassenen

Skidome Terneuze en Rucphen

Bijzonder aan Skidome Terneuzen is de Big Air in het funpark waar je zachtjes in kan landen funpark. Er zijn in Terneuzen 2 pistes van 220m en 110m met echte sneeuw. De piste in Rucphen heeft 4 pistes variërend van groen naar rood en ook een funpark voor gevorderden.

Waar: Terneuzen (Zeeland) en Rucphen (Brabant)

Vanaf: €19,50 (in daluren) per uur voor volwassenen

De Uithof Den Haag

De piste van De Uithof is 225 meter lang en heeft wel 4 liften. Voor kinderen en beginners zijn er twee bandliften. Ook hier ligt echte sneeuw!

Waar: Den Haag

Vanaf: €16,50 per uur voor volwassenen

Montana Snowcenter Westerhove 

Montana ligt vlakbij Eindhoven en heeft een 140 meter lange piste met echte sneeuw.

Waar: Westerhoven

Vanaf: €23,50 per uur voor volwassenen

Snowlimits Groningen

Uiteraard mag deze baan in mijn eigen stad niet missen. Helaas is er geen sneeuw op de borstelbaan in Groningen, maar er zijn wel twee indoorbanen en een rodelbaan (funslope). Het voordeel van een eindeloze piste? Een eindeloze piste ;-)

Waar: Kardinge Groningen

Vanaf: €28,00 per uur voor volwassenen

Welke populaire hallen mis ik in de lijst? En waar ga jij altijd heen?

Wintersportoutfit?

Tips nodig voor je nieuwe wintersportoutfit?Kijk dan eens op: