Iris Jönsthövel (25) uit Delft is dit weken Board Chick (van de week)! Deze boardchick praktijken bijna alle boardsports die je kunt bedenken, maar u kunt ook vinden haar lopende, berg fietsen, Fietsen, gewicht opleiding en klimmen. Zij leeft de stijl Spy levensstijl! Onlangs maakte ze een aardige video van haar laatste snowboarden ervaring. Lees het interview met Iris Jönsthövel over hier babes!

Evey: Hi Iris, we altijd vragen hoe kuikens begon deze leuke sport? Vertel ons meer!

Helaas was ik slechts 16 toen I eerst ging naar de hellingen. Van toen af aan was ik verslaafd, hoewel allermeest mijn leeftijd heel goed aangezien zij uit hun 3e op luchten.

Evey: Ah mij een beetje laat dus. Heb je ook een moeilijke tijd toen je begon?
Zeker. Ik was de langzaamste leerling in de groep, dus ik was altijd achter. Ik had geen vertrouwen in mijn capaciteiten en werd zeer angstig. Vanaf het moment dat mijn vriend Tim nam me mee naar de hellingen, (hij is degene die heeft gedaan het omdat hij drie was) was ik sleepte overal en ik werd snel veel beter en vertrouwen.

Interview ontmoette Iris Jönsthövel

Evey: Klinkt bekend! Ik was (lees: ben) één achter als goed. En wat vind je het meest over instappen?
Ik graag in de bergen en worden drukke buiten. Dat is echt de ultieme vrijheid, denken u aan niets anders. Beste boord ervaring: deze winter wanneer ik was met mijn vriendje Tim en nam zo veel prachtige hellingen af.

Evey: Hoe vaak u de praktijk en waar?
Helaas alleen ga ik naar de hellingen ongeveer 2 x per jaar (geld). Maar altijd bereid ik 3 maanden van tevoren, in de gewichten opknoping. Benen opleiding, Core Training. Haar voorkomt musclepain en ik kan gaan voor uren. Of als het niet regent ik ingaan op de aard hier in Holland cruising op mijn longboard. Ik vind het heerlijk!
Interview ontmoette Iris Jönsthövel

Evey: Hoe blijf je fit?
I really love (buitensport) en ben heel fanatieke. Gedurende het hele jaar schakel ik aan verschillende sporten op verschillende manieren. Voordat ik ga, ik vaak train de sportschool en ik probeer te houden trainingen interessant door denk altijd aan andere oefeningen. Eten? Cottage kaas met honing! (en.. roze gebak ;-)

Evey: Wat is uw favoriete plek?
Ooh, nu heb ik niet het geld om te gaan naar een droombestemming, maar ik zou echt willen kijken naar Mammoth Mountain in de VS. Ik volg hen op Instagram en het is ongelooflijk wat prachtige foto's ze na elke dag. Scandinavië en Canada zijn ook heeeel hoog op mijn droom bestemmingen lijst.

Interview ontmoette Iris Jönsthövel

Evey: Wat is jouw stijl zoals?
Nou ik zou zeggen taai, maar ik moet toegeven dat ik enigszins van heldere kleuren. Mensen zijn vaak vrij verrast om te vinden dat ik een 'zwaardere' kant hebben.

Interview ontmoette Iris Jönsthövel

Evey: Hebt u plannen voor de zomer?
Ik ben altijd van plan voor vakantie, die niet-] afgelopen zomer ging ik fietsen met een vriend, maar deze zomer ik heb surfen, mountainbiken en klimmen op het programma!

Evey: En natuurlijk zijn wij ook zeer geïnteresseerd in uw eigen board!
Ooh, dit gaat echt slecht geluid maar mijn snowboard is Wed'ze (Decathlon merk). Robuust en totaal niet een probleem om het te gebruiken. Ik heb meer geld uitgegeven aan mijn Flow bindingen (waar u vast de schoen) en mijn Burton laarzen. Mijn longboard is Madrid.

Iris feiten:
Op mijn Blog of Vimeo pagina ik post regelmatig sport & creatieve projecten zo bent u geïnteresseerd..!
En als ik dit als verstandig advies gebruiken kan: niet doen krijgen geleid door mensen die zeggen dat iets onmogelijk is. Geloven in jezelf, want dan alles mogelijk is!
Mooie woorden! Controleer Iris nieuwste video hieronder!

Iris dank u voor uw mooie foto's en de inspanning! Wilt u worden gekenmerkt als de volgende boardchick van de week? Mail naar blog[at] stylespy.nl. Iedereen is welkom, jong / oud, met blog / geen blog, amateur / professional.