Ken je de 30 dagen challenge niet? Lees hier dan meer, dan snap je het concept van het gebruik van dagen.

Voor dag 12 van de 30 dagen challenge leek het me wel leuk om juist geen foto’s van mijn eigen huis te plaatsen (ik zit in een half niet-gerenoveerd huis), maar van mijn ideale huis (essentials). Zo watertanden we allemaal wel eens op Tumblr of Pinterest bij het zien van mooie interieurs.

Hoe mijn ideale huis eruit ziet? Die bestaat uit meerdere stijlen. Ik vind het zo moeilijk om  één stijl te kiezen. Zo had ik vroeger a thing voor kitschanimal prints en Aziatische invloeden. De gang was dan paars, de woonkamer zeeblauw met Aziatische spullen en de slaapkamer plain wit, afschuwelijk eigenlijk, achteraf gezien. Mijn ideale huis bestaat misschien wel niet. Ik hou van herenhuizen, maar ook van nieuwbouw. Ik vind zoveel dingen leuk dat als je alles samen zou combineren zoals ik net vertelde, het eerder op een bijeen geraapt zooitje lijkt dan op je ideale huis.

Hieronder kun je lekker ploatjes kiekn, zoals ze dat op z’n Gronings zeggen.

Een frans bad zou wel mooi zijn


Eettafel van mooi hout is ook niet verkeerd

Een Canopy/hemelbed bed

Megagrote spiegel zodat ik me kan uitleven met mijn narcistische trekken, hahaha 

Wereldkaarten om lekker op te scheppen over waar ik allemaal wel niet ben geweest

Schattig balkon inclusief setje is helemaal mooi

Maar goed, laten we lekker verder dromen onder het schrijven van mijn scriptie. Heb ik gelijk een verklaring afgelegd waarom ik zo afwezig ben in de blogoshpere!

Wat zijn jouw absolute musthaves voor in huis?

(Photos: Coveteur, Decorpad, This Chick got Style, Desire to inspire & TumblR)