Hey guys, het is weer tijd voor een nieuwe diary! Een beetje vreemd, zo midden in de week, maar ik was er een beetje laat mee. Ik vergeet dus heel vaak om foto’s te maken! De ene dag maak ik er geen een de volgende dag heb ik ineens tien foto’s op Instagram staan -overload!- .. je kent het vast wel. Hierbij dus een week #21 journal!

1. Zaterdag was ik op stap geweest tot 6 uur en toen ik naar huis liep, scheen de zon #awkward!
2/3. Mijn Vans zijn helemaal van nu in neon en ze zijn al 2 jaar (!) oud, maar ik ben erg zuinig met mijn schoenen, en dat kan als je er zoveel hebt…
4. Met vriendjelief ben ik gaan fietsen / nou ja, hij op z’n BMX, ik op mijn opoefiets
5. Ik ben nooit zo van de Bavaria dresses, maar deze Spijkers & Spijkers moest ik stiekem toch hebben
6. Ik probeerde wat met mijn nagels, maar die kaviaarachtige dingetjes opdoen is een hel!
7. En deze kennen jullie vast wel van mijn eerste en nog enige outfitpost!

Je kunt me trouwens Instagram volgen!

Style Spy is on
Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Google + | Instagram