In juni ben ik samen met Jess van de blog inaflowaroundtheworld begonnen met de 30 dagen challenge. Een soort tag waarin je de onderwerpen van je berichten 30 dagen laat bepalen door een lijst van 30 vragen Ik had toen al aangegeven dat ik niet zeker wist of ik die lijst 30 dagen achter elkaar zou gaan afwerken. En nu ruim 4 maanden later heb ik dan eindelijk dag 18 : je kledingstijl af ;-). Op een blog las ik de kledingstijl tag, dus het leek me leuk deze dag, deels aan de hand van deze tag te beantwoorden. 

1. Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Ik vind echt heel veel leuk. Maar er zijn ook stijlen die totaal niet bij me passen. Zo zou je mij niet zo snel helemaal in één stijl kunnen vinden strak in trainingspak. Ook niet helemaal skate, het moet wel girly blijven. Ik vind het leuk om stijlen (en trends) met elkaar te combineren. Waar ik bijvoorbeeld echt niet van hou is het merk Desigual, dat is mij net iets teveel print (sorry Ingeborg my best friend). Gekke Japanse dingetjes vind ik ook te gek zie hierboven die rugtas. Ik mag dan ook graag Japanse Streetstyle  als inspiratiebron gebruiken. Verder vind ik de stijl van Zina van Fashionvibe, Jules van Sincerely Jules en Nette Nestea bijna altijd te gek!

 

2. Wat zijn jouw garderobe essentials?
Mijn puntige zwart suède pumps, zwarte en witte lage allstars, donkere spijkerbroek en getailleerd korte zwarte blazer. Past overal bij en is tijdloos I think.

3. Wat is het duurste kledingstuk dat je in je kast hebt hangen?
Ik koop niet zo vaak hele dure spullen studentenleven he. Mijn duurste aankoop is een Prada bril van 280 euro best veel voor mijn budget.

 

4. Wat is het item dat je op dit moment het liefste aan je garderobe zou toevoegen?

  • Een licht destroyed jeans die niet skinny is. Mijn bovenbenen lijken namelijk al gauw enorm bij zo’n skinny.
  • Suede Christian Louboutin pumps (i have a thing for suède).
  • Oh en wil al heel lang een bontjas, maar bij mij lijken ze al gauw ordinair haha.

6. Welk item in je garderobe heeft de meeste emotionele waarde voor je?

Alle kleding die ik op mijn wereldreis heb gekocht/gedragen durf ik niet weg te doen. Er zitten jurkjes bij die ik niet meer pas (toen was ik5 kilo lichter) maar ik hoop dat ik ze na mijn grote dieet die ik al 2 jaar plan weer ga passen. En mijn omkeerbare ochtendjas uit Vietnam vind ik heel bijzonder zelf laten maken.

Excuses voor mijn tijdelijke afwezigheid. Ik werd wederom geveld door rug en nekklachten.