Interior & Travel | Luckies kurk wereldkaart
2.1Overall Score
Plakt niet goed
Een wereldkaart aan de muur is een leuke manier om te dromen over bestemmingen die je nog wilt bezoeken. Zo heb je de bekende kras wereldkaart en originele een kurken wereldkaart waar je al je reizen kunt bijhouden door de bijgeleverde pinnetjes.

Op mijn nieuwe kurken wereldkaart kan ik al mijn reizen bijhouden door  foto’s vast te pinnen. Deze prikbord wereldkaart bestaat uit verschillende zelfklevende werelddelen, die je zelf in de goede volgorde kunt opplakken.

Je kan er dus ook voor kiezen om Europa niet in het midden te plaatsen, maar de wereld vanuit bijvoorbeeld Amerikaans perspectief te bekijken.

Met de bijgeleverde pinnetjes kun je foto’s op het prikbord pinnen en zo op een leuke manier laten zien waar je bent geweest.

De kurken wereldkaart hangt ook erg gaaf op mijn bruine muur. Op foto lijkt de muur overigens vies groen en gezien ik weinig daglicht heb is de bovenste foto iets donkerder

p.s. Liever een levensgrote wereldkaart van behang? Bekijk hier dan mijn mooie fotobehang.

Luckies werelkaart kurk, werelkaart, pins. wereldkaart kurk, kurken wereldkaart

Luckies werelkaart kurk, werelkaart, pins. wereldkaart kurk, kurken wereldkaart

» Grootte 100 x H 46 cm groot.
» Waar kan je deze kurk wereldkaart kopen? Onder andere bij de leuke webshop Fonq € 29,95, de Zwerver €34,95 en via Bol.com € 36,40

Ook leuk: krijtbord wereldkaart

Heb jij al een kaart met jouw reisjes aan de muur pronken?