Op mijn nieuwe kurken wereldkaart kan ik al mijn reizen bijhouden door  foto’s vast te pinnen. Deze prikbord wereldkaart bestaat uit verschillende zelfklevende werelddelen, die je zelf in de goede volgorde kunt opplakken. Je kan er dus ook voor kiezen om Europa niet in het midden te plaatsen, maar de wereld vanuit bijvoorbeeld Amerikaans perspectief te bekijken. Met de bijgeleverde pinnetjes kun je foto’s op het prikbord pinnen en zo op een leuke manier laten zien waar je bent geweest. Ik kan nu al niet wachten om New York erbij te pinnen, want zoals je ziet is die kant van de kaart helemaal leeg! Ik ben wel een beetje egoïstisch, ik heb namelijk meer en andere steden/landen gezien dan mijn vriend, maar vertik het om zijn bezochte landen te pinnen zal ik een paar pins uit Australië opofferen? 

De kurken wereldkaart hangt ook erg gaaf op mijn bruine muur. Op foto lijkt de muur overigens vies groen en gezien ik weinig daglicht heb is de bovenste foto iets donkerder will you forgive my photography skills. 

Nadelen:
iets kleiner dan verwacht. Afstanden tussen de stukken moet je zelf afmeten en heb ik op de gok moeten doen.

p.s. Liever een levensgrote wereldkaart van behang? Bekijk hier dan mijn mooie fotobehang.

Luckies werelkaart kurk, werelkaart, pins. wereldkaart kurk, kurken wereldkaart

Luckies werelkaart kurk, werelkaart, pins. wereldkaart kurk, kurken wereldkaart

» Grootte 100 x H 46 cm groot.
» Waar kan je deze kurk wereldkaart kopen? Onder andere bij de leuke webshop Fonq € 29,95, de Zwerver €34,95 en via Bol.com € 36,40

Ook leuk: krijtbord wereldkaart

Heb jij al een kaart met jouw reisjes aan de muur pronken?