The life of working fulltime. Een fulltime job en daarnaast bloggen als hobby betekent minder online zijn. En dat heeft niet alleen met tijd te maken. Net zo veel met socialisen en ontspannen.

Want toegegeven, hoe leuk bloggen ook is, de hele tijd achter je schermpje zitten werkt niet echt relaxing en als je dat overdag al doet, dat werken achter de computer, dan zit ik in ieder geval in de avonden niet te wachten op een date met mijn computer. Dat verklaart dat ik vaak op mijn minimum van 1 artikel in de week blijf hangen en dat vind ik soms al heel wat!

Een artikel kost veel brainstormen met jezelf, schrijven, editen, fotografie, die weer editen en soms ook filmen (en nog langer editen!) Het wordt weleens onderschat. Maar ik vind het allemaal hartstikke leuk, alleen duurt het soms even voor ik iets online heb staan (of überhaupt op andere blogs kan reageren!) Zo ontploft mijn map met NYC foto’s die ik voor jullie heb bewaard al een maand en zit ik ondertussen alweer in een andere stad (Londen welteverstaan).

En terwijl ik dit typ ben ik net aangekomen in mijn hotelkamer, ik reis voor het eerst voor mijn werk en slaap voor het eerst in een singleroom. Maar ik ben niet alleen, ergens op een andere verdieping slapen nog twee collega’s.

Vanaf morgen begint onze Java bootcamp (een soort van training bij IBM) en dat gaat geloof ik heel zwaar worden, keihard werken hier hoor!

Vanavond kwam ik erachter dat Piccadilly Circus op nog geen 10 minuten lopen van het hotel afligt en dat er een Topshop in deze straat naar mij lonkt oehlala. Mij hoor je niet klagen, desondanks de zware training (schijnt). We zitten op een goeie locatie en terwijl ik werk, kan ik lekker over Londen bloggen. En ik heb besloten dat ook maar direct te publiceren, omdat alleen op je kamer zitten veel leuker is als je iets met je passie kan doen ;-)

Dus hierbij de eerste foto´s, the life of fulltime working én bloggen, maar deze week lekker veel tegelijk!

Hope you are all fine!

p.s. wat vinden jullie van London?

Londen tips

Lees ook: wat te doen in Londen