Oh bummer, mijn weekendje Antwerpen is alweer voorbij.  Time flies when you’re having fun! Ik laat jullie snel weten hoe het was, en zal ook snel reageren op jullie blogs! Ik heb er nu even geen fut voor met alle drukte rondom stage en werk, maar ik kom echt snel langs jullie virtuele wereldjes!

Deze post had ik al klaar staan! Ik wou jullie graag laten zien wat ik zoal zou dragen als ik op reis zou gaan. En wat echt handig is om mee te nemen op reis/vakantie!

 

Echt heeel handig is een allround dress, zoals ik het mag noemen. Want, afhankelijk van hoe je de dress op de foto zou dragen kan die eigenlijk overal wel bij, wat een hoop kleding in je backpack of koffer scheelt. Het materiaal is niet te dik, dus je kan het gemakkelijk oprollen (rollen scheelt kreukels) om mee te nemen, handug! Ik heb de dress hier gedragen met zwarte vans, lekker casual. Maar ik zou het ook zo kunnen dragen met slippers of zwarte strappy heels en een mooie zwarte flappy hoed voor een zomers avondje uit. Wat jullie?

Wearing
Oasap | dress
Vans authentic lo pro | Sneakers
Uilen ketting | Gift
Zonnebril | Six

P.s. don’t mind the grumphy look (sun doesn’t make me happy :-P)

Welk “multifunctioneel” kledingstuk neem jij graag mee op reis/vakantie?