Als je net als ik van wat sportievere merken houdt, dan vind je Burton vast en zeker heel leuk. Behalve ‘sport’kleding heeft Burton ook ontzettend gave vrijetijdskleding en zo ook de zomercollectie van 2013. Het lookbook van Burton inspireert mij zeker om een roadtrip te gaan maken! Als iemand mij kan vertellen hoe ik zulke foto’s kan maken! Let me know, de sfeer vind ik echt ge-wel-dig!

De collectie

Behalve hoodies en rugtassen, die de avontuurlijke look creëren  heeft Burton ook leuke flaphoeden, kleurige riemen en shorts! Het Lookbook vind je uiteraard hieronder!

SS_Lookbook_121

SS_Lookbook_101

SS_Lookbook_91

SS_Lookbook_81
SS_Lookbook_15


Mijn favoriete items? De bovenste look met omgekeerde cap, grijze longsleeve en met die ring. Oja en de flaphoed, de riem en dotted shirt vind ik ook very pretty!

Is Burton nou ook ‘jouw’ merk of vind je het mwoah mwoah?