My best friend is back! En oh wauw er is weer een fantastische Roxy wintercollectie. Felle kleuren blijven altijd een beetje in tijdens de winter. Girls want to be seen. De collectie van Roxy heeft met name vrouwelijke jasjes: getailleerd, net niet of net over de kont. Maar daarnaast zijn er ook de wat stoerdere jasjes, wat meer mijn stijl is, met grote zakken in jeansachtige prints. Veel pastel, oranje en zebra achtige printjes. Strakke paarse broekjes, maar ook baggy bruin. Ik kan niet kiezen wat ik leuker vind. De naturele baggy look of de vrouwelijke oranje meets zebra. Ik krijg zin om op wintersport te gaan. Helaas zit het er voor mij dit jaar niet in? Ik ben hard aan het sparen voor iets, waar ik helaas nog niets over kan zeggen :)

En jij? Ga jij op wintersport dit jaar?

Style SPy Roxy favourites

De Roxy collectie kan je 
hier (Blue Tomato) en hier (Zalando) kopen.