Het is weer een tijd geleden dat jullie een fashionpost van mij hebben gezien, maar ik was er weer even aan toe, echt hoor! Ik heb het hele weekend geklust. Trappen moesten geschuurd, ontvet en gelakt worden. De slaapkamer moest geverfd en het laminaat en de tuin waren aan de laatste eindjes toe. Toen ik vanavond thuiskwam moest en zou ik even ontspannen door te “windowshoppen” achter mijn beeldscherm. Ik zat namelijk al een tijd te azen op de groene coat van Mango (5e plaatje hieronder) en was benieuwd of die al op de site stond. Eenmaal op de site werd mijn wishlist nog groter, zucht.. je kent het wel…

Love the outfits for work

Heerlijke sloeberlook

Gimme those boots and that bag

Flared Jeans, I love them

The coat I must have

Rechterlook is helemaal mijn look, zucht*

Die schoenen, die trui

Okay, genoeg verwend gedrag, mijn vriend ziet me al weer aankomen! Wat staat op jullie wishlist komende herfst? Of is het daar voor jullie nog te vroeg voor om over na te denken (zeer begrijpelijk)