Mijn longboard set-up

Ik longboard al ruim 5 jaar en in die jaren is mijn set-up een klein beetje veranderd. In januari 2012 kreeg ik mijn eerste longboard: een Koastal pintail (soortgelijke hier) met roze wielen en gridtape spray. De jaren erna leende ik zo nu en dan het longboard van mijn vriend en inmiddels rij ik niet zoveel meer op mijn pintail omdat ik een nieuwe set-up heb.

Hieronder een preview van mijn set-up(s)!

Koastal set-up

Pintail shaped deck
Standard Abec 5 Bearings
Trucks: Revenge Alpha II Riser

Mijn 2017 set-up

Originals Arbiter deck

Powell Peralta snakes wielen (in Amerika gekocht voor 46 dollar)


Caliber trucks


Innovative skateboards bearings (gekregen) & Venom bushings

Het boardje gebruik ik eigenlijk voor alles! Cruisen en sliden. Downhill longboarden doe ik (nog) niet aan :)

Doe jij al aan longboarden?