Hi ya all. It’s monday again. En – zoals je kunt zien – heb ik een nieuwe sectie in het leven geroepen: Mondays Pep Up. Inspiration is calling me. En, mocht je de blogpost van zaterdag hebben gelezen (nee? hier kun je de post teruglezen) dan weet je nu dat ik wat experimenteer met mijn blog. Bovenin het menu vind je nieuwe categorieën, het logo is veranderd en ik probeer nieuwe blogposts uit. Mondays Pep Up is een inspiratiepost voor die ene dag na het weekend. Uhu, die dag dat je liever onder de dekens blijft liggen. Die ochtend waar je je afvraagt waarom een weekend maar twee dagen heeft. Zo’n dag waarin je wel een pep up kunt gebruiken.

En ik zou Evelyn niet zijn als ik niet een beetje boardsports mee geef. De pep up van vandaag is een quote, les die ik mezelf en jullie wil meegeven. Dat gaat over starten. Of je nou ooit een succesvolle carrière wilt, emigreren gaat naar het buitenland, goed wil leren surfen of eindelijk een longboard gaat kopen. Dat kan alleen maar als je begint met doorzetten, studeren, sparen, doorzettingsvermogen. Hoe dan ook, je moet ergens starten to take the road. Net zoals ik ooit begon met een beauty en reisblog (ja echt), turns boardsport, en mijn blog nu wat volwassener wil maken. Ik start met nieuwe secties en een nieuwe layout (zoals je misschien al had gezien). Maar don’t worry, er is nog steeds een sporty boardsports touch. So start somewhere. Waar ga jij starten?

Start somewhere, quote, pastel, pink, start

Oja en ik deel een Mondays Pep Up nummertje, zo één die bij de boardsports experience past (zoals Sabine hier zo mooi omschrijft; scroll door naar de comments sectie).

P.s wat vind je van mijn nieuwe ondertitel op de blog? For all you nosey gals?