Bekijk hier de skate- en surfevents voor 2017

Metereologisch gezien begint aankomende maandag het zomer seizoen weer jaaajh. Laten we maar niet naar de weersvoorspellinge kijken. Tijd om de leukste events en festivals voor boardchicks (en boys) voor 2015 op een rijtje te zetten. Genoeg te doen deze zomer, wat zijn ze leuheuk! Komend weekend heb je al de keuze uit twee events: Hooked of Stoked, of beide, want ze zijn in Friesland en Groningen. Buurtjes dus.

De leukste boho/surf festivals in Nederland op een rijtje.

Gerelateerde afbeelding

foto / Gravity Supplies

STOKED 3.0

Beginnende en gevorderde longboarders, zaterdag 30 mei wordt het weer knallen en chillen in Groningen. Kom lekker barbecuen en longboarden in het Stadspark.

Waar: Stadspark Groningen
Tijd: Vanaf 13u
Kosten: Voor €5 onbeperkt vlees en vegetarische versnaperingen. Exclusief drankjes.

Hooked

Hou jij van een gaaf festival op het strand vol beleving en muziek? Lijkt kitesurfen, SUP-en, klimmen, skimboarden of slacklinen jou vet? Geniet jij volop van muziek met de zon in je gezicht en je voeten in het zand? Een plek waar je tegen super lage prijzen awesome sporten kunt proberen en je skills kan verbeteren. En je kan blijven kamperen

In alle deze gevallen is Hooked jouw ding. Want Hooked is twee dagen lang toffe dingen doen op een board, een BMX, op de klimwand en nog meer.

Waar: Workum
Datum: 30 en 31 mei
Kosten: Entree gratis, check andere tickets voor de bbq en workshops hier.

Strange Rumblings_I AM SURF

foto / I am Surf

I am Surf film Festival

Op 6 juni zin in een fijne filmavond met alleen maar surf films? Dan moet je bij het Kriterion in Amsterdam zijn. Wil je je alvast verdiepen in deze films? Unreasonable by O’Neill (zes korte films), Strange rumblings in Shangria La, 70 E Tal (70 something_ en Nix Nic Nooley komen voorbij.

Waar: Kriterion Amsterdam
Datum: 19u
Kost: Early -bird ticket €15,-, reguliere tickets €20,-.

zomer festivals 2015

foto / Surfana

Surfana

Een festival in de duinen met goede muziek, eten en vibes? I’m in! Op Surfana kun je kun je veel toffe clinics volgen. Leuk voor beginners en gevorderden. MUST GO zomer festival.
Waar: Bloemendaal aan zee, camping de Lakens
Datum: 12,13 en 14 juni
Kosten: €37,50 dagticket, €15,00 avondticket en €100,00 voor een weekend ticket

foto / CC

Chicky clinics Surf Weekend Trip – Vlieland

Chicks Only
Heb jij ook zin in een weekendje weg vol met zon, surf en strand? Ga dan mee met de Chicky clinics Weekend Surf Trip van 19 t/m 21 juni op Vlieland! Meet toffe chicks die net als jou van boardsports houden!

Waar: Vlieland
Datum: 19 June – 21 June
Kosten: Surf coaching €109,95 of  surf les €139,95 (lees meer op de website van CC)

SANUK Girlsday @ Aloha Surf

foto / Sanuk

Sanuk Girls day

Chicks Only
Dit Girls Only event bestaat uit surfles voor beginners en gevorderden, yoga, bootcamp en een Nalu Beads workshop. Verder is er een surfmarkt van 12:00 18:00!

Waar: Scheveningen, Aloha Surfschool
Datum: 28 juni
Kosten: €60

foto/ Madness

MadNes

Op 3, 4, en 5 juli 2015 barst MadNes los op het strand van Ameland. Vol met muziek, clinics en uiteraard een lekkere vibe. Ik ben er dit jaar voor het eerst bij en heb me al ingeschreven voor wel 5(!) clinics exclusief de clinics waar je je niet voor hoeft in te schrijven (longboarden). Ik heb er zin in!

Waar: Ameland
Datum: 3, 4, en 5 juli
Kosten: €112 (helaas uitverkocht)

Boardlife festival

Live muziek, boardsports, yoga, lekker verantwoord eten, kunst, workshop en veel meer kun je op het festival verwachten.

Waar: Skeef Heerhugowaard
Datum: 11 juli om 15u
Kosten: early bird €7,50, €12,50 reguliere ticket

Woodstock

Het Woodstock Surf Festival is het boho festival van Nederland! Haal je hippie-outfit uit het stof en bereid je alvast voor op het leukste festival dat er is! Een aantal jaren terug ben ik er ook geweest, lees hier meer.

Waar: Scheveningen
Datum: 8 augustus
Kosten: nog onbekend.

Sunday Funday

Het leuke Girlzactive probeert alle fijne momenten uit het leven met zoveel mogelijk vrouwen te delen. Ze staan er om bekend om de ideale trip te creëren die vol zit met fijne ‘board sport vibe’ ingrediënten. Ze worden blij van een goede sessie op het water, in de sneeuw of op het asfalt. Na het succes van de eerste editie in 2014 organiseert Girlzactive een nog grotere Sunday Funday vol met boardsports en alles wat daarmee samenhangt zoals yoga, gezond eten, een photobooth, een markt met Kipi, Curms bikini’s, Zon Zapper en Blueprint zonnebrillen en veel meer.
Leuk weetje, oprichter Maroean Mones is binnenkort de boardchick of the week op Style Spy!

Waar: Kabelbaan Zeumeren
Datum: 13 september vanaf 9:30
Kosten: 75 pp en dit is inclusief 5 clinics pp, lunch en bbq.

Mis ik nog iets?
Op welk event ben jij te vinden, of wil je graag heen?