Ik vind het altijd erg vervelend om foto’s te plaatsen van dingen die niet af zijn, zoals foto’s van mijn nieuwe stulpje komt die ooit af? Wat dat betreft ben ik een perfectionist. Maarrr, voor mijn nieuwste project Project Carrie maak ik een uitzondering. Op instagram kon je de foto’s al voor bij zien komen van mijn leuke na-aap projectje. En in deze post laat ik jullie een update van mijn project zien!

De inloopkamer wil ik op een inloopkast laten lijken en daarom is het de bedoeling dat aan beide kanten kasten komen te staan. De eerste heb ik gister met mijn vriendje in elkaar gezet! Mijn tijdelijke kledingroede vangt de overkant op, hoewel die elk moment kan instorten >_<.

De rest van mijn kleding zit nu nog in de kast van mijn vriendje in de slaapkamer op mij te wachten, beetje verwend? We hebben gewoon zoveel ruimte gekregen dat het allemaal kan. Ik kan niet wachten de volgende kasten te kopen!

De muren zijn af, de kast staat er en mijn prinsessenstoel voelt zich al thuis

New in | Tapijtje uit de Ikea True Blue collectie, Carrie-a-like>>hier

Een kleine sneak van mijn schoenencollectie. Niet alleen Skateschoenen hoor ;-)

Ik voel me stiekem zo’n klein meisje in haar eigen speelparadijsje >_<. Wat vinden jullie er tot nu toe van? Hot or Not?

Note to myself: kleding strijken