2015 was het jaar van het bloggen. Nog nooit heb ik zoveel blogs en instagram accounts zien opkomen. En gelukkig vind je zo ook veel nieuwe mensen met dezelfde interesses, waaronder boardsports. En natuurlijk heb je daar ook de oude rotten in het vak tussen zitten. Deze ouwe rotten en een paar nieuwe zet ik vandaag in het zonnetje. Dit zijn de Nederlands boardsport bloggers deel 2:

Xann

Xann is fashionblogger op Xanns Place en leerde ik kennen via een oproep op Facebook om foto’s te maken voor onze blogs. We maakten regelmatig outfit foto’s maar al snel vluchtte ze naar Amsterdam. Zo nu en dan durft ze zich in Groningen te laten zien en maken we gebruik van de mogelijkheid om te shooten. Xann gaat elk jaar op wintersport in haar toffe outfits van onder andere Burton. Xann hoort net als ik bij de oude rotten in het vak en waren dan ook één van de eersten met een eigen blog.

Afbeeldingsresultaat voor xannsplace snowboarden

Jennie From The blog

Jennie is één van de bekendere Nederlandse bloggers. Ze schrijft over haar leven en daar komt zo nu en dan suppen en longboarden bij. Ze heeft haar eigen longboard gecustomized en die ziet er leuk uit! Jennie hoort net als Xann en ik bij de oude rotten in het vak en waren dan ook één van de eersten met een eigen blog.

Sandra

Sandra van de blog Travelbysan heeft ook het surfvirus te pakken. Ze ging onder andere naar Fuerteventura, Lacanau, Mimizan en Cocoa Beach. Handig als je plannen hebt om er heen te gaan, want Sandra schrijft over reizen.

8-Surfen-op-Cocoa-Beach

Go follow them for instant boardsport virus!