Of je nou een boardchick bent of niet, een surf/skate festival heeft nou eenmaal de beste sfeer en leukste activiteiten. Want waar anders kun je suppen, surfen, skateboarden, cocktails drinken, eten én dansen? Ik heb de leukste festivals voor je op een rijtje gezet!

Surfana

Een festival in de duinen. Goeie muziek, vibes en leuke activiteiten. Zoals elk jaar vind hét surffestival van Nederland weer plaats in Bloemendaal aan zee.

In je agenda: 11, 12 en 13 juni 2016
Bloemendaal aan Zee
Tickets: vanaf €75
Haal direct je ticket voor Surfana

MadNes

Golfsurfen, windsurfen, kiten, windsurfen, skateboarden, muziek, graffiti en veel meer. Vorig jaar zat ik het weekend op Ameland op de camping. Entree met glijbaan. Vrolijke vlaggetjes, reuzenradje en die glijbaan bij de ingang! Sfeer gegarandeerd.

In je agenda: 1, 2 en 3 juli 2016
Strand Nes Ameland

Tickets: uitverkocht, maar hou ticketswap in de gaten (goeie ervaring mee)
Meer informatie over het festival

Hooked

Yeah, een heel weekend lang vol kitesurfen, klimmen, strand, kamperen, boards, backflips, BMX’en, muziek, en FEEST. Oh ja en niet te vergeten alle pro’s die je in actie gaat zien. Zelf meedoen? Natuurlijk kan dat ook tegen de kostprijs zodat je hooked gaat raken aan toffe activiteiten

In je agenda: 28 en 29 mei 2016
Workum
Tickets: vanaf €15
Haal direct je ticket voor Hooked

I am Surffestival

Zin in een fijne surf filmavond? Dan moet je bij het Kriterion in Amsterdam zijn. Op het I Am Surffestival kun je de vetste surffilms bekijken. Niet echt een festival, maar hoort wel in het rijtje thuis, toch?

In je agenda: 15 april 2016
Amsterdam
Tickets: nog niet bekend
Blijf op de hoogte van dit festival via de facebookpagina van IamSurf

Boardlife festival

Het evenement voor de wakeboarders onder ons. Maar daarnaast kun je ook een longboardclinic volgens, leuke kraampjes bezoeken, poledancen en suppen. Mijn ervaring van vorig jaar? Vooral voor de wakeboardscene heel leuk!

In je agenda: 16 juli 2016
Strand van Luna
Tickets: vanaf €17,50
Haal direct je ticket voor het Boardlife festival

Surf & Sushi

Surf, Sushi & shopping – every girl has to love it!

In je agenda: ergens in april :) 2016
Hartbeach Scheveningen
Tickets: nog niet bekend
Hou de website van Hartbeach in de gaten