Oh wat vind ik het heerlijk om met jullie én voor jullie, op deze druilerige zondag, terug te blikken op mijn vakantie in New York. Ook al ben ik inmiddels bijna een maand (!) terug en zit ik totaal niet meer in de workflow. We gaan gewoon lekker door met nagenieten!

Eerder zagen jullie een paar van mijn highlights van New York voorbijkomen; de Staten Island Ferry en de Chelsea Market voorbijkomen. DeDeerste dag van New York zijn we naar het heerlijk alternatieve Williamsburg te gaan voor de Williamsburg Flea Market en de Smorgasburg foodmarket. Je hoort het al, echt iets voor mij ;-)

Flea markets in New York

Een tip voor als je in New York bent: in het weekend zijn er superleuke marktjes, zoals de Brooklyn Night Market,de Williamsburg Flea Market, Smorgasburg en Hells Kitchen Market. Dus ga in de weekenden vooral naar deze geweldige marktjes, want doordeweeks zijn ze (vaak?) niet open. Oh en mocht het net als bij ons wat miezerig weer zijn, dan is zo’n indoorhal ideaal om te ontsnappen aan het weer.

Williamsburg

Williamsburg uitzicht brug

Williamsburg Flea Market & Smorgasburg

(Nearest Transit Station: Bedford Ave. (L))

Oh my! So much cool vintage toys!

Pilgrim Surf & Supply

Ondertussen ontdekten we een Surf & Supply shop (waar kan je hier surfen dacht ik meteen, maarrr ik heb veel meer surfshops ontdekt), dus er moet hier een surfspot zijn (The Hamptons?)

Junk

Ja zo heet het echt! Hier vind je vooral veel troep, zoals foto’s van andere mensen(!), maar ook hidden treasures als je er maar het oog voor hebt (which I totally do not have!) ;-)

Alle adressen kun je overigens via mijn Stay.com guide terugvinden!

Oh en eind februari zit ik een week in Londen voor mijn werk, wellicht wordt het tijd om ook wat aandacht te gaan besteden aan reizen voor werkenden, want oh boy in wat voor leuke hotels mag je dan verblijven! En er valt genoeg over te schrijven in het kader van fulltime aan het werk, hoe plan je dan je vakanties? Ja ik geloof dat ik een nieuw topic voor mijn blog heb gevonden. To be continued!