Ik heb een nieuwe best friend. Nikita. Ze komt uit IJsland en we kunnen het goed met elkaar vinden. Dat ze uit IJsland komt speelt natuurlijk mee (reislustige dames zijn gewoon tof), maar ze houdt net als ik van felle kleuren, van gezien worden. Ik ook. Anders had ik natuurlijk niet deze blog.

Nikita is net als ik avontuurlijk en speelt graag in de poeder. Roxy houdt ook van sneeuw. Roxy was mijn zomervriendinnetje, ik ruil haar tijdelijk in voor mijn wintervriendinnetje. Ook Nikita krijgt net als Roxy een eigen tag op stylespy jealous yet Roxy? We gaan samen veel lol hebben, want we hebben besloten om volgende week al samen op vakantie te gaan. Snel? Als het goed zit, waarom ook niet?

Voor nu heel veel shots van Nikita, want ook zij houdt van gezien worden. En van reizen en poeder. Had ik dat al gezegd?

Wie is momenteel jouw best friend?

I have a new best friend. Nikita. She is from Iceland and we get along well with each other. That they are from Iceland comes of course plays (adventurous ladies are just great), but she loves like me of bright colors, from being seen. Me too. Otherwise I would of course not this blog.

Nikita is like me adventurous and likes to play in the powder. Roxy also loves snow. Roxy was my summer vriendinnetje, I vriendinnetje her temporarily in Exchange for my winter. Also Nikita gets like Roxy a private tag on stylespy jealous yet Roxy? We're going to have a lot of fun together, because we have decided to go on holiday together next week. Fast? If it's good, why not?

For now lots of shots of Nikita, because she likes to be seen. And travel and powder. I had that already?

Who is currently your best friend?