BOY we love roadtrips! Met de camper door de United States of door de geweldige natuur van Nieuw Zeeland. Geld vergokken in het bruisende Las Vegas, foto’s van jezelf schieten op Route 66 en wandelen door de Grand Canyon. Eén ding is zeker: daar hoort een comfy outfit bij. En met de lente in aankomst wordt het straks tijd dat we onze fluffy jasjes omruilen voor een zomerse outfit!

 

Het streetstyle kledingmerk Nikita heeft voor de lente/zomer van 2013,  The Roadtrip collectie uitgebracht. Toepasselijk voor alle avontuurlijke chicks onder ons. Hou je van comfy truien (wie niet?), jurkjes waarin je voor de verandering ook in kan bewegen of comfy truien? Dan is deze collectie misschien wel wat pour toi. 

 

Nikita is opgericht door een snowboarder / skater / designergirl: Heida Birgisdottir. Heida startte het label in het jaar 2000 toen ze, als eigenaar van een skateshop, geen kleding kon vinden, die ze zelf zou dragen. Nikita combineert technische aspecten van snowboardkleding en het comfort en de stijl van skateboarden en surfen. But don’t you worry, ze combineert comfort met style. Tegenwoordig proberen modebedrijven zoals bijvoorbeeld H&M ook sporty te zijn en de actiesportmerken juist weer heel fashionable. Zo ook, Nikita, daarom is dit kledingmerk die een mix van beide heeft, maar de eigen stijl behoudt wat mij betreft one of a kind.

streetstyle kledingmerk Nikita

streetstyle kledingmerk Nikita groene jurk beats by dre

Bekijke de hele collectie hier. Benieuwd naar de overige lijnen uit de zomercollectie?

Bij jou in de buurt te koop? Check: NikitaShop voor alle verkooppunten.