Hebben jullie de twee nieuwe limited collecties van Ikea al gezien?  De MYRLILJA en NÄTVIDE collecties zijn beide geïnspireerd door reizen! Het thema MYRLILJA is een onbezorgd vakantiegevoel en dat krijg ik zeker bij de foto’s die bij het lookbook horen :-D Lekker in de vakantiestemming komen doe je ook met de NÄTVIDE collectie waar verschillende culturen en mensen centraal staan.

De romantische en eigentijdse printjes passen helemaal bij mijn reis”ziekte”. Als je bij mij in huis komt zie je overal in het huis wel wat terug van mijn reizen: canvas foto van Australie, kommetjes uit Vietnam, reisfoto’s, t-shirts en noem maar op!  Daar horen eigenlijk ook wat (zweedse) Ikea spulletjes in reisstijl bij :-D

Beide collecties bevatten o.a. kussens, beddengoed, vloerkleden, sjaals, tassen, badhanddoeken, gordijnen en een badjas (!).

Vanaf 1 juni 2012 kun je De MYRLILJA collectie in de winkels vinden. Voor de NÄTVIDE collectie moeten we iets langer wachten, begin augustus ligt die in de IKEA winkels!

Wat vinden jullie van deze collectie?

Style Spy is on
Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Google +