Vaste lezers weten inmiddels wel dat ik nou niet bepaald consequent ben. Soms heb ik om de dag een blogpost online staan, soms een week niet. Dan post ik in de ochtend en dan weer in de avond. Niet bepaald een schema, ook al wordt dat wel aangeraden als blogger (sterker nog: ik raadde het in de Blog Class van vorige week nog aan epic fail?).  Maar, deze week had ik een goed excuus: de afgelopen dagen waren hectisch. Zo nam ik ontslag en tekende ik het contract voor mijn nieuwe baan. Allemaal op het randje, want dat moest voor de eerste van de maand. Vrijdag de 30e tekende ik mijn contract pas en op de gok, ja dat is eng, nam ik ontslag voordat ik mijn nieuwe contract tekende.

Toen ik dat eenmaal had gedaan voelde ik me opgelucht, teken van een goede keuze. Want het was een moeilijke keuze. Ik ga verder in het online marketing wereldje, iets wat ik voor Style Spy ook al veel moet doen, jezelf promoten. En online marketing is deels wat ik tijdens mijn Master heb gehad. Ik blijf 32u werken en ik op die vrije dag lekker bloggen en bezig met een zij projectje met boardchicks. Ja nog steeds over boardsports, reizen en uit je comfortzone gaan. Want boy ontslag nemen terwijl je een goede baan hebt, dat is pas uit je comfortzone gaan *gilt. Van een Amerikaanse multinational ga ik naar een klein Gronings bedrijfje. Maar ik blijf lekker tussen de nerdies werken, weer een IT bedrijf. Ik geloof dat de mannenwereld helemaal mijn ding is: van boardsports tot gamen en IT.

En wat gebeurde er verder achter de schermen? Ik heb een nieuwe camera gekocht! Het was even zoeken of ik van Team Canon of Nikon ben, maar gezien ik al een mooie 50mm f1.4 lens van Nikon heb, ben ik Team Nikon gebleven. Via Facebook heb ik een Groningse fashionblogger gestrikt om samen outfit shots te doen, dus die What to Wear on a longboard komt zeker terug! Verder had ik voor mijn verjaardag een Wacom pen en Touch gekregen (zie bovenste foto!!). Een pentablet en touchpad muis in één. Ik heb de liefste vriend van de wereld! En ik kan m eindelijk gebruiken want ik moest mijn computer opnieuw installeren (had er wat virussen op staan hehe). Maar nu doet die het.

En p.s. het is de maand van snowboarden. Naast de standaard Style Spy blogposts dus veel snowboardtips! Ik heb er zin in!