12 is mijn favorite number, ik ben namelijk jarig op 12 januari. 2012 was een leerzaam jaar met veel nieuwe ervaringen. Op 1 januari 2012 begon ik officieel met de blog Style Spy, na maanden tubben over een passende naam. Door de blog leerde ik veel leuke mensen (bloggers & boardchicks) kennen, gebruikte ik het creatieve deel van mijn hersenen weer eens en kwam ik in aanraking met de voor sommigen onbegrijpelijke blogosphere.

Op persoonlijk vlak was 2012 het jaar van ontwikkelingen en overwinningen! En daarnaast ging ik dit jaar ein-de-lijk op wintersport en leerde ik snowboarden, ging ik voor het eerst naar Parijs en voor het eerst naar een festival (Tomorrowland). Tot slot verhuistte ik eindelijk naar het huisje met tuintje. En rondde ik mijn stage bijna af!

Uiteraard wordt 2013 een nog beter jaar. Komende maand ga ik hopelijk afstuderen en op zoek naar een leuke baan. En misschien, heel misschien groeit mijn blog wel uit tot mijn droom: een blog turns travel/board newssite. Ik hoop dat ik jullie heb voorzien van inspirerende travel posts en dat jullie geen overload aan boardchicks posts hebben gehad, maar vooral dat jullie hebben gelachen en genoten van andere leuke artikelen waar ik altijd met veel liefde veel tijd in steek!

Hierbij wil ik al mijn lezers bedanken voor het enthousiasme en de motivatie die jullie gegeven hebben! Can’t do it without you gals!
Hopelijk hebben ook jullie veel fijne 2012 momenten gehad: Feel free to share them over here!