Ik ben gek op rollende objecten. Skateboards, longboards, skeelers, rolschaatsen, fietsen. Thuis heb ik dan behoorlijk wat rollers staan; 2 fietsen (waaronder een fixie), skeelers, twee longboards en dan heb je nog die enorme collectie van mijn vriend die ik soms gebruik. En de lijst blijft maar groeien, net zoals die wishlist. Helaas blijft het bij dromen, want ja: sparen voor die wereldreis. Maar wel met longboard :)

Op de wishlist 1. Minty Salty skateboard

Ik ben geen skateboarder. En toen ik longboarden wou proberen dacht ik dat ik er niks van zou kunnen. Surprise, een longboard staat (het staan, niet de looks ;-)) zo anders dan een skateboard. De wielen, lengte, trucks en deck.

Het design van het skateboard hierboven (100% walnoten top en esdoorn) vind ik vet. Een kleine kick op de achterkant voor wat controle en spray-on clear grip zodat je het walnoten en esdoorn hout er doorheen ziet, maar wel stevig blijft staan<3 De wielen en trucks van dit longboard maken het een mooi boardje om mee te nemen.

Dust_channel_blue.jpg

Op de wishlist 2. Dusters Longboard

Ik ben gek op Dropped Through (de wielen zitten als het ware door het board). Je zit net iets lager bij de grond waardoor het cruisen nog lekkerder is. En je wordt er minder snel moe van, want dat buigen door de knietjes op mijn eigen board (Top Mount) vergeet ik nog wel eens, waardoor ik hijgend op werk aankom. Dit board is zo mooi. Pastel + prachtig hout en spray-on clear grip!

Op de wishlist 3. Fixed Gear

Rara wat is mijn lievelingskleur? Bovenstaande fixie vind ik z oooo mooi. Maar dan zonder rem, want een fixie met rem is geen fixie. In de fixie wereld pkaatsen de puristen geen rem en verlichting op hun fixed gear fiets. Een fixie heeft geen overbodige onderdelen behalve het broodnodige. De officiële Nederlandse benaming voor een fixed gear is trouwens ‘doortrapper; . Je fiets mag pas een fixed gear of fixie genoemd worden als je fiets de eigenschap heeft dat hij één versnelling heeft en geen vrijloop. Dat betekent dat je de voeten niet stil kunt houden op de trappers. Remmen doe je door tegendruk te geven of ‘Skidden’. Wanneer je dit doet rem je slippend, iets wat ik nog moet leren. Normale remmen ontbreken op de fixie, het is namelijk oorspronkelijk een baanwielrenfietsen die hebben geen remmen. Desondanks vind ik bovenstaand fietsje een prachtding.

Op de wishlist 4. Virtual reality bril

In mijn vrije tijd mag ik graag gamen. Het liefst op de Playstation van mijn vriend. Zo hebben wij een behoorlijke xollectie aan spellen. Laatst speelde ik een spel met een virtual reality bril, dat was zo vet. Er zijn een paar vette snoeboard games die ik maar al te graag (in VR) wil spelen. Bij smartphone hoesjes kun je overigens een goedkopere variant van een virtual reality bril halen en daar verkopen ze nog meer leuke items kopen zoals dit Alcatel Shine Lite hoesje of net zo’n mooie roze 15 inch MacBook Pro Retina case zoals die ik voor mijn werk heb.

Op de wishlist 5: Lonely Planets

Met een grote reis op de planning wil ik ze allemaal! USA, Hawaï, de nieuwe van Nieuw Zeeland en Zuid Oost Azië en die van de transmongolie expres. Hint: ik ben bijna jaaarig ?

Wat heb jij op de wishlist staan?

Inmiddels