Misschien had je ze stiekem al voorbij zien komen op Instagram en op de homepagina van Style Spy. Mijn outfitfoto’s die ik met Xandra heb geschoten. Ik heb sinds kort een nieuwe Nikon Camera!  Ik heb jaren geschoten met de Nikon D3100 (instapmodel) en ben overgegaan naar een D610. Er moet nog veel geoefend worden merk ik wel en mijn vriend is mijn fotoverzoekjes geloof ik wel een beetje zat – ik weet namelijk heel goed wat ik wil -.

Dus schaamteloos (ik vind dat soort dingen soms ook wat eng) zette ik een oproepje in de Facebook groep ‘Bloggers’ en voila, slachtoffer Xandra reageerde. Behalve mooie plaatjes schieten hebben we ook veel gelachen just my type. Haar outfitfoto’s ook eens op haar blog: Xanns Place.

De foto’s zijn lekker Evey, een beetje anoniem. Wat vinden jullie van de stijl? Jajh or najh?

Shark tooth ketting – Fashionology
Hoed – Asos
Boyfriend Coat – H&M
Shoes – Sacha