Lone Drifters is een travelblog voor reizigers die op budget reizen, van avontuur houden, maar wel rekening houden met locals en de natuur. Wij zijn Lone Drifters, wij spotten plekken, vertellen verhalen en ontdekken de wereld.

Wij houden van driften over de straten, de golven en spelen in de poeder. Het liefst verdwijnen we in de bergen, de zee of in rustige straatjes.

Via Lone Drifters hopen we je …

… te laten zien dat het mogelijk is om op een strak budget te reizen (met hier en daar een uitschieter) en een avontuurlijke lifestyle te leven. Wij verdwijnen het liefst in de bergen, de zee of in rustige straatjes, maar dit kan alleen als we duurzaam reizen en leven.

Hoe?

We laten je zien hoe wij reizen en leven door onze verhalen te delen en wat we leren te delen in tips & tricks to make it happen. Denk aan travelhacks, guides, aanbevelingen en tips.

Voel jij je aangetrokken tot de Lone Drifters lifestyle? Volg ons op Facebook en Instagram of deel je eigen verhaal. Come write for us!

Avontuurlijke plekken, eerlijke verhalen en spontane ontdekkingen

Pssst

Wij nemen betere foto’s met cafeïne :) Wil je een kopje koffie voor ons kopen?
Evey

Longboarder, Surfer, Snowboarder & Oprichter LDs

Is de oprichtster van Lone Drifters en is momenteel op wereldreis met Luciano om beter te worden in surfen en longboarden. Volg Evelyn via het menu 'Wereldreis'!

Luciano

Luciano

Downhill longboarder & fotograaf

Reist met Evelyn boardend de wereld over. Is ook de persoon achter de lens. Het vinden van de beste downhill longboardspots is momenteel zijn missie. Is ook gek op snowboarden en surfen!

Nathan

Surfer, snowboarder & blogger

Nathan is iemand die van dag tot dag leeft. Een reis helemaal uitstippelen is niet zijn ding. Zien waar het schip strandt en vooral genieten is zijn motto. Zijn favoriete boardsports zijn golfsurfen en snowboarden. Bovenaan zijn bucketlist: Surfen op Hawaï!

Fleur

Snowboarder & blogger

Fleur leeft met de seizoenen. In de winter in de sneeuw op een splitboard, in de zomer in de bergen op een mountainbike en tussendoor in de golven op een surfboard.

Kim

Kim

Kim is opgegroeid in een dorp waar het vrij normaal was om te handballen, voetballen of tennissen. Pas laat in haar tienerjaren stond ze voor het eerst op een snowboard. Wat betreft surfen was Kim altijd gek op Kelly Slater (tijdens de WSL, nog steeds gek op hem trouwens). Kim dacht dat surfen in Nederland niet of nauwelijks mogelijk was. Toen ze op het strand ging werken met de surfschool om de hoek, is ze pas echt aangestoken met het surfvirus. Oud gedaan, is toch nog geleerd…zoiets? Afgelopen winter tijdens haar reis naar Costa Rica heeft ze haar skills nog meer bijgeschaafd op de ‘echte golven’. Niets is fijner dan een zijn met de natuur! Tot in het water of op de berg.. Stay stoked peeps!

Lisa van den Dool

Lisa van den Dool

Kitesurfster & blogger

Lisa van den Dool is meer dan 10 jaar verslaafd aan kitesurfen. Wanneer het waait staat ze op het water, meestal in Nederland maar soms ook in hele fijne tropische bestemmingen! Natuurlijk moet je met zo'n grote passie wel iets doen, vandaar dat ze recentelijk Kiteheart heeft opgezet; een online platform waar (toekomstige) kitesurfers gemakkelijk en snel kitesurflessen en kitesurfreizen kunnen vinden en reserveren. Wat ze het aller belangrijkst vindt in het leven? Genieten! :)

Lotte

Lotte

Lotte (28) begon een half jaar geleden met golfsurfen en is al 3 jaar helemaal gek van kitesurfen en longboarden. Ze heeft een drukke baan en een kindje en laat je zien hoe je dat combineert met boardsporten (uitdaging!)

Marlieke

Marlieke

Longboarder, snowboarder & prille surfer

Heeft het vertrouwde leven in Nederland gedag gezegd om een jaar te reizen. Nu het avontuur er bijna op zit wordt het hoog tijd om het leven in Nederland te herontdekken, semi-student te worden en nieuwe sporten te proberen.