Over The Lone Drifters

Tien jaar geleden begon ik, Evelyn, een reisblog als hobby. De hobby liep wat uit de hand en nu tien jaar later schrijf ik nog steeds over mijn reiservaringen. In die tien jaar heb ik over zoveel onderwerpen geschreven, onder verschillende domeinnamen (reisjunk, mystylelyrics, stylespy), dat ik het tijd vond voor wat anders, in een jasje dat beter past: Lone Drifters. Samen met mijn gastbloggers delen wij outdoor & adventure content. We spotten inspirerende plekken, vertellen onze eerlijke verhalen en ontdekken.

We are de Lone Drifters

Wij houden van de seaside, drifting over de straten en spelen in de poeder. Wij surfen, shredden, fietsen en reizen.

Via Lone Drifters hopen we je …

… te laten zien dat het mogelijk is om avontuurlijk te reizen en leven. We laten je dit zien door verhalen, tips & tricks te elen en door foto’s en video’s.
HOE?

Je inspireren door onze crazy stories en je alle informatie te geven die je nodig hebt to make it happen. Denk aan travelhacks, guides, aanbevelingen en tips.

Ben je een Lone Drifter? Denk je dat je verhaal bij ons past? Come write for us!

Avontuurlijke plekken, eerlijke verhalen en spontane ontdekkingen

THE DRIFTERS – SURF, SHRED, BIKE & TRAVEL

Evey

UX Copywriter

Gaat na 10 jaar voor de tweede keer op wereldreis. Hoop beter te worden in surfen en longboarden. Droomt al jaren van o.a. Hawaï en gaat dit jaar eindelijk naar dit paradijsje Volg Evelyn via het menu 'Wereldreis'.