Over The Lone Drifters

Lone Drifters is een Nederlands reisplatform gerund door mij (Evelyn, 35 jaar). Ik ben afgestudeerd in computercommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar het idee ontstond om een eigen reis- en sportplatform – nu Lone Drifters – te beginnen. Dat werd een uit de hand gelopen hobby en inmiddels een serieus platform waar ik samen met mijn vriend Luciano en gastbloggers, maandelijks ruim 15.000+ outdoorreizigers mee inspireer.

In 2011 begon ik een reisblog onder de naam stylespy.nl, maar sinds 2017, onze wereldreis, ging ik verder onder de naam Lone Drifters, dat na 8 jaar is uitgegroeid tot adventure travelblog.

Thema’s

Op Lone Drifters komen een breed scala aan onderwerpen over buiten zijn en avontuurlijk leven naar voren.
In deze thema’s vind je op Lone Drifters een bron van persoonlijk tips & tricks en mooie verhalen die ik met jou wil delen. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten (wilt) ondernemen. Ik streef ernaar om content te maken die jou inspireert om je vrije tijd optimaal te benutten.

In 2017 en 2018 waren mijn vriend en ik een jaar op reis. In 2019 zul je dan nog veel content vinden van deze prachtige wereldreis. Dit jaar willen we laten zien dat je ook in en rondom Nederland veel kunt beleven. Ons doel is daarom om zoveel mogelijk nationale parken en natuurgebieden in Europa en Nederland te bezoeken. Ken jij nog een mooi plekkie? Wij horen er graag over!

Contact? Samenwerken

Voel jij je aangetrokken tot de Lone Drifters lifestyle? Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram of deel je eigen verhaal op ons platform : Come write for us!

The Lone Family

Hieronder vind je Lone Drifters die je voor gingen:

Luciano

Downhill longboarder & fotograaf

Team Rider Caer Boardsports. Reist met Evelyn de wereld over. Is vaak ook de persoon achter de lens. Het vinden van de beste downhill longboardspots is momenteel zijn missie, net als mooie boulders.

Fleur

Snowboarder & blogger

Fleur leeft met de seizoenen. In de winter in de sneeuw op een splitboard, in de zomer in de bergen op een mountainbike en tussendoor in de golven op een surfboard.

Kim

Kim is opgegroeid in een dorp waar het vrij normaal was om te handballen, voetballen of tennissen. Pas laat in haar tienerjaren stond ze voor het eerst op een snowboard. Wat betreft surfen was Kim altijd gek op Kelly Slater (tijdens de WSL, nog steeds gek op hem trouwens). Kim dacht dat surfen in Nederland niet of nauwelijks mogelijk was. Toen ze op het strand ging werken met de surfschool om de hoek, is ze pas echt aangestoken met het surfvirus. Oud gedaan, is toch nog geleerd…zoiets? Afgelopen winter tijdens haar reis naar Costa Rica heeft ze haar skills nog meer bijgeschaafd op de ‘echte golven’. Niets is fijner dan een zijn met de natuur! Tot in het water of op de berg.. Stay stoked peeps!

Lisa van den Dool

Kitesurfster & blogger

Lisa van den Dool is meer dan 10 jaar verslaafd aan kitesurfen. Wanneer het waait staat ze op het water, meestal in Nederland maar soms ook in hele fijne tropische bestemmingen! Natuurlijk moet je met zo'n grote passie wel iets doen, vandaar dat ze recentelijk Kiteheart heeft opgezet; een online platform waar (toekomstige) kitesurfers gemakkelijk en snel kitesurflessen en kitesurfreizen kunnen vinden en reserveren. Wat ze het aller belangrijkst vindt in het leven? Genieten! :)

Lotte

Lotte (28) begon een half jaar geleden met golfsurfen en is al 3 jaar helemaal gek van kitesurfen en longboarden. Ze heeft een drukke baan en een kindje en laat je zien hoe je dat combineert met boardsporten (uitdaging!)

Marlieke

Longboarder, snowboarder & prille surfer

Heeft het vertrouwde leven in Nederland gedag gezegd om een jaar te reizen. Nu het avontuur er bijna op zit wordt het hoog tijd om het leven in Nederland te herontdekken, semi-student te worden en nieuwe sporten te proberen.

Nathan

Surfer, snowboarder & blogger

Nathan is iemand die van dag tot dag leeft. Een reis helemaal uitstippelen is niet zijn ding. Zien waar het schip strandt en vooral genieten is zijn motto. Zijn favoriete boardsports zijn golfsurfen en snowboarden. Bovenaan zijn bucketlist: Surfen op Hawaï!

Xandra Boersma

Freelance blogger en content creator