Over The Lone Drifters

Lonedrifters.nl is een Nederlands – en Engelstalige website die een breed scala aan onderwerpen behandelt over buiten zijn en avontuurlijk leven. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten (wilt) onderneemt. Wij streven ernaar om een vette content te maken die jou inspireert om je vrije tijd optimaal te benutten en buiten de deur door te brengen!

Wij verdwijnen het liefst spontaan in de bergen, zee of in rustige straatjes op zoek naar avontuur (of hey, een goed kop cappuccino of craft biertje ;-)). 

Thema’s

 We richten ons op reizigers die van sporten houden en net iets meer avontuur zoeken dan de gemiddelde reiziger.

Op Lone Drifters delen wij ervaringen, verhalen en tips en tricks. Onze thema’s zijn:

In deze thema’s vind je op Lone Drifters een bron van tips & tricks en mooie verhalen die we met jou kunnen delen. Denk aan travelhacks, eboeken, guides, aanbevelingen en tips.

Van die eerste keer surfen tot het maken van die vette wereldreis. Maar we delen ook de leukste skatespots voor onderweg en zo nu en dan een leuke koffie of bierdrink spot. Je moet toch ergens die belonende sessie vieren toch?

Over Evelyn

Lone Drifters is opgericht door Evelyn (30+). Aan het bijkomen van haar tweede wereldreis (2007 & 2018) maakte. Onafscheidelijk van haar longboard.

Motto:

Het is nooit te laat om ergens aan te beginnen.

Lone Drifters bestaat onder deze naam sinds 2016, maar Evelyn heeft inmiddels al verschillende domeinnamen verscheurd. Waarschijnlijk kende je haar onder stylespy.nl

Voel jij je aangetrokken tot de Lone Drifters lifestyle? Volg ons op Facebook en Instagram of deel je eigen verhaal: Come write for us!

Onze schrijvers

Evelyn staat er niet alleen voor, inmiddels heeft ze een fanbase opgebouwd die zo nu en dan een gastblog schrijven. Allen verdwijnen ze het liefst in de bergen, peddelen ze op zee of driften ze door de natuur.

Leer onze schrijvers hieronder kennen:

Evey

Sport- en reisblogger

Oprichtster van Lone Drifters. Aan het bijkomen van haar 2e wereldreis. Houdt net zoveel van een grote stad als Japan als met de tent door Canada reizen. In het dagelijks leven te vinden achter de Playstation, op 4 roze wielen, in de boulderhal en hardlopend in het park.

Luciano

Downhill longboarder & fotograaf

Team Rider Caer Boardsports. Reist met Evelyn de wereld over. Is vaak ook de persoon achter de lens. Het vinden van de beste downhill longboardspots is momenteel zijn missie, net als mooie boulders.

Nathan

Surfer, snowboarder & blogger

Nathan is iemand die van dag tot dag leeft. Een reis helemaal uitstippelen is niet zijn ding. Zien waar het schip strandt en vooral genieten is zijn motto. Zijn favoriete boardsports zijn golfsurfen en snowboarden. Bovenaan zijn bucketlist: Surfen op Hawaï!

Fleur

Snowboarder & blogger

Fleur leeft met de seizoenen. In de winter in de sneeuw op een splitboard, in de zomer in de bergen op een mountainbike en tussendoor in de golven op een surfboard.

Kim

Kim is opgegroeid in een dorp waar het vrij normaal was om te handballen, voetballen of tennissen. Pas laat in haar tienerjaren stond ze voor het eerst op een snowboard. Wat betreft surfen was Kim altijd gek op Kelly Slater (tijdens de WSL, nog steeds gek op hem trouwens). Kim dacht dat surfen in Nederland niet of nauwelijks mogelijk was. Toen ze op het strand ging werken met de surfschool om de hoek, is ze pas echt aangestoken met het surfvirus. Oud gedaan, is toch nog geleerd…zoiets? Afgelopen winter tijdens haar reis naar Costa Rica heeft ze haar skills nog meer bijgeschaafd op de ‘echte golven’. Niets is fijner dan een zijn met de natuur! Tot in het water of op de berg.. Stay stoked peeps!

Lisa van den Dool

Kitesurfster & blogger

Lisa van den Dool is meer dan 10 jaar verslaafd aan kitesurfen. Wanneer het waait staat ze op het water, meestal in Nederland maar soms ook in hele fijne tropische bestemmingen! Natuurlijk moet je met zo'n grote passie wel iets doen, vandaar dat ze recentelijk Kiteheart heeft opgezet; een online platform waar (toekomstige) kitesurfers gemakkelijk en snel kitesurflessen en kitesurfreizen kunnen vinden en reserveren. Wat ze het aller belangrijkst vindt in het leven? Genieten! :)

Lotte

Lotte (28) begon een half jaar geleden met golfsurfen en is al 3 jaar helemaal gek van kitesurfen en longboarden. Ze heeft een drukke baan en een kindje en laat je zien hoe je dat combineert met boardsporten (uitdaging!)

Marlieke

Longboarder, snowboarder & prille surfer

Heeft het vertrouwde leven in Nederland gedag gezegd om een jaar te reizen. Nu het avontuur er bijna op zit wordt het hoog tijd om het leven in Nederland te herontdekken, semi-student te worden en nieuwe sporten te proberen.

Xandra Boersma

Freelance blogger en content creator