Over The Lone Drifters

Tien jaar geleden begon Evelyn een reisblog als hobby en om haar reisverhalen met familie en vrienden te delen. De hobby liep wat uit de hand en nu tien jaar later schrijft ze nog steeds over haar reiservaringen. In die tien jaar heeft ze over zoveel onderwerpen geschreven, onder verschillende (domein)namen (reisjunk, mystylelyrics, stylespy), dat het tijd werd voor wat anders, in een jasje dat beter past: Lone Drifters. Samen met gastbloggers deelt ze outdoor & adventure content. We spotten inspirerende plekken, vertellen onze eerlijke verhalen en ontdekken.

We are de Lone Drifters

Je vindt ons niet gauw zonnebadend bij het zwembad. Wij houden van actief reizen, streetart, de seaside, driften over de straten, de golven en spelen in de poeder. Wij surfen, shredden, fietsen en reizen.

Via Lone Drifters hopen we je …

… te laten zien dat het mogelijk is om veel (avontuurlijk) te reizen en avontuurlijk te leven. We laten je dit zien door verhalen, tips & tricks te delen en door foto’s en video’s.

Hoe?

Door je te inspireren met onze eerlijke verhalen (de eerste keren op je surfboard is soms een HEL(!)) en je alle informatie te geven die je nodig hebt to make it happen. Want leuk al die mooie foto’s, maar hoe maak jij deze avonturen nou zelf waar? Denk aan travelhacks, guides, aanbevelingen en tips.

Ben jij een Lone Drifter? Dan zit je hier goed. Volg ons op Facebook en Instagram.
Denk je dat je verhaal bij ons past? Come write for us!

Avontuurlijke plekken, eerlijke verhalen en spontane ontdekkingen

THE DRIFTERS – SURF, SHRED, BIKE & TRAVEL

Pssst

Wij nemen betere foto’s met cafeïne :) Wil je een kopje koffie voor ons kopen?
Evey

Longboarder, Surfer, Snowboarder & Oprichter

Gaat na 10 jaar voor de tweede keer op wereldreis. Hoop beter te worden in surfen en longboarden. Droomt al jaren van o.a. Hawaï en gaat dit jaar eindelijk naar dit paradijsje Volg Evelyn via het menu 'Wereldreis'.

Fleur

Snowboarder & blogger
Gepke Koopmans

Gepke Koopmans

Backpacker & gastblogger
Lisa van den Dool

Lisa van den Dool

Kitesurfster & blogger

Lisa van den Dool is meer dan 10 jaar verslaafd aan kitesurfen. Wanneer het waait staat ze op het water, meestal in Nederland maar soms ook in hele fijne tropische bestemmingen! Natuurlijk moet je met zo'n grote passie wel iets doen, vandaar dat ze recentelijk Kiteheart heeft opgezet; een online platform waar (toekomstige) kitesurfers gemakkelijk en snel kitesurflessen en kitesurfreizen kunnen vinden en reserveren. Wat ze het aller belangrijkst vindt in het leven? Genieten! :)

Lotte

Lotte

Lotte (28) begon een half jaar geleden met golfsurfen en is al 3 jaar helemaal gek van kitesurfen en longboarden. Ze heeft een drukke baan en een kindje en laat je zien hoe je dat combineert met boardsporten (uitdaging!)

Luciano

Luciano

Downhill longboarder & fotograaf

Reist met Evelyn boardend de wereld over. Is ook de persoon achter de lens. Het vinden van de beste downhill longboardspots is momenteel zijn missie. Is ook gek op snowboarden en surfen!

Nathan

Surfer, snowboarder & blogger

Wanneer mogelijk is Nathan op zijn board te vinden. Zijn favoriete boardsporten zijn surfen en snowboarden. Op zijn bucketlist? vind je Nathan op zijn board. Surfing a double overhead op Hawaï.

Sanne de Jong

Sanne de Jong

Skier & Gastblogger
Tanja

Tanja

Longboarder & Gastblogger