Over The Lone Drifters

Lone Drifters is een outdoor travel en sportblog. Wij delen honest stories en tips en tricks voor reizigers die net als ons hard moeten sparen om weg te kunnen. Hard moeten werken om fatsoenlijk de berg af te scheuren, maar er optimaal van genieten als we die berg weer verbaasd omhoog kijken (heb ik daar vanaf gereden?).

Lone Drifters houden van driften over en door de straten, de golven en spelen in de poeder. Liever verdwijnen we spontaan in de bergen, de zee of in rustige straatjes voor een avontuur, dan dat we de toeristische spots bezoeken.

Lone Drifters is opgericht door Evelyn. Ze heeft inmiddels al 2 wereldreizen gemaakt en volgt nu een cursus skateboarden (op haar 34e). Haar motto: het is nooit te laat om iets te leren of te doen. Dus reist en sport ze erop los. Lone Drifters bestaat onder deze naam sinds 2016, maar heeft inmiddels al verschillende domeinnamen verscheurd. Lonedrifters is een keeper, denkt ze.

Via Lone Drifters nemen we je mee  …

… en delen wij onze ervaringen met outdoor travel en sport. Van die eerste keer surfen tot het maken van een wereldreis en de leukste skatespots. Onze niche? Lastig, wij denken een avontuurlijke lifestyle gemixt met wat comfort. We houden namelijk van kamperen, maar een lekkere warme douche en luxe bed op z’n tijd vinden wij ook wel fijn. Net als een koffer zo op z’n tijd, maar liever nemen wij onze backpacks mee.

Al onze schrijvers van verdwijnen in de bergen, peddelen op zee en liefde voor het echte reizen.

Hoe?

We laten je zien hoe wij reizen en leven door onze eerlijke verhalen over struggles en overwinningen te verzamelen en met jou te delen. Zo hopen we een bron aan tips & tricks aan jou te kunnen bieden. Denk aan travelhacks, eboeken, guides, aanbevelingen, tips en natuurlijk gemixt met echte verhalen.

Voel jij je aangetrokken tot de Lone Drifters lifestyle? Volg ons op Facebook en Instagram of deel je eigen verhaal. Come write for us!

Avontuurlijke plekken, eerlijke verhalen en spontane ontdekkingen

Pssst

Wij nemen betere foto’s met cafeïne :) Wil je een kopje koffie voor ons kopen?
Evey

Longboarder, Surfer, Snowboarder & Oprichter LDs

Oprichtster van Lone Drifters en digital nomad. Heeft 2 wereldreizen gemaakt, maar komt altijd terug naar Groningen. Heeft al een reisblog sinds 2007, maar sinds 2016 onder de naam Lone Drifters. Volgt momenteel een skateboardcursus en is vaak te vinden op 4 roze wielen of op een SUPboard.

Luciano

Downhill longboarder & fotograaf

Reist met Evelyn de wereld over. Is vaak ook de persoon achter de lens. Het vinden van de beste downhill longboardspots is momenteel zijn missie, net als mooie boulders. I

Nathan

Surfer, snowboarder & blogger

Nathan is iemand die van dag tot dag leeft. Een reis helemaal uitstippelen is niet zijn ding. Zien waar het schip strandt en vooral genieten is zijn motto. Zijn favoriete boardsports zijn golfsurfen en snowboarden. Bovenaan zijn bucketlist: Surfen op Hawaï!

Fleur

Snowboarder & blogger

Fleur leeft met de seizoenen. In de winter in de sneeuw op een splitboard, in de zomer in de bergen op een mountainbike en tussendoor in de golven op een surfboard.

Kim

Kim is opgegroeid in een dorp waar het vrij normaal was om te handballen, voetballen of tennissen. Pas laat in haar tienerjaren stond ze voor het eerst op een snowboard. Wat betreft surfen was Kim altijd gek op Kelly Slater (tijdens de WSL, nog steeds gek op hem trouwens). Kim dacht dat surfen in Nederland niet of nauwelijks mogelijk was. Toen ze op het strand ging werken met de surfschool om de hoek, is ze pas echt aangestoken met het surfvirus. Oud gedaan, is toch nog geleerd…zoiets? Afgelopen winter tijdens haar reis naar Costa Rica heeft ze haar skills nog meer bijgeschaafd op de ‘echte golven’. Niets is fijner dan een zijn met de natuur! Tot in het water of op de berg.. Stay stoked peeps!

Lisa van den Dool

Kitesurfster & blogger

Lisa van den Dool is meer dan 10 jaar verslaafd aan kitesurfen. Wanneer het waait staat ze op het water, meestal in Nederland maar soms ook in hele fijne tropische bestemmingen! Natuurlijk moet je met zo'n grote passie wel iets doen, vandaar dat ze recentelijk Kiteheart heeft opgezet; een online platform waar (toekomstige) kitesurfers gemakkelijk en snel kitesurflessen en kitesurfreizen kunnen vinden en reserveren. Wat ze het aller belangrijkst vindt in het leven? Genieten! :)

Lotte

Lotte (28) begon een half jaar geleden met golfsurfen en is al 3 jaar helemaal gek van kitesurfen en longboarden. Ze heeft een drukke baan en een kindje en laat je zien hoe je dat combineert met boardsporten (uitdaging!)

Marlieke

Longboarder, snowboarder & prille surfer

Heeft het vertrouwde leven in Nederland gedag gezegd om een jaar te reizen. Nu het avontuur er bijna op zit wordt het hoog tijd om het leven in Nederland te herontdekken, semi-student te worden en nieuwe sporten te proberen.