Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten bij de (actieve) reis en lifestyle en denk je dat Lone Drifters hierin past? Ik sta altijd open voor unieke samenwerkingen. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Lone Drifters bestaat sinds 2012 en wij zijn geen eendagsvlieg zoals de meeste reisblogs op het wereldwijde web.

Zo plukken merken nog steeds de vruchten van samenwerkingen die wij in het verleden deden.

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers in de leeftijd van 18-45 jaar.

Lezers van de blog komen uit Nederland, België, de VS, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, hoewel de meeste blogposts in het Nederlands zijn kun je ook naar Lonedrifters.com om Engelstalige artikelen te lezen.

Maandelijks bereiken wij ruim 18.000 bezoekers (update: juli 2019).

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen we met name op inspiratie en entertainment en op de blog vind je een bron aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen. Ik streef ernaar om content te maken die jou inspireert om je vrije tijd optimaal te benutten.

Mogelijkheden tot samenwerken

Hoe kunnen wij samenwerken? Denk aan reviews van passende gadgets, uitnodigingen voor events en het accommodaties voor mijn lezers, gesponsorde posts op de blog of sociale media, persreizen die bij de doelgroep past en wintersport bestemmingen of het promoten van lookbooks.

Dit jaar willen we laten zien dat je niet perse ver hoeft te reizen om het leuk te hebben. Ook vlakbij huis en rondom Nederland kun je veel beleven. Ons doel is daarom om zoveel mogelijk nationale parken en natuurgebieden in Europa en Nederland te bezoeken. Wil jij ons naar jouw natuurgebied sturen of zou je willen samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier zou je een rol in kunnen spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

Evelyn inhuren?

Lone Drifters heeft een unieke niche (funsports, lifestyle & reizen). Daarnaast werk ik als freelance consultant en ben ik gespecialiseerd in content en zelf fanatieke sporter.

Ik ben ook in te huren als consultant, fotograaf, videograaf of tekstschrijver, blogger en online marketeer. Mijn niche ligt vooral in reizen & sport. Bekijk mijn website Spy Media, voor een overzicht van mijn projecten en skills.

Neem contact met mij op via info@lonedrifters.nl voor mijn mediakit en / of informatie op te vragen voor de inzet van Lone Drifters in jouw marketing.