Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten bij de (actieve) reis en lifestyle en denk je dat Lone Drifters hierin past? Ik sta altijd open voor unieke samenwerkingen. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Lone Drifters bestaat sinds 2012, wij zijn geen eendagsvlieg zoals de meeste reisblogs op het wereldwijde web.

Zo plukken merken nog steeds de vruchten van samenwerkingen die wij in het verleden deden.

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers in de leeftijd van 18-45 jaar.

Lezers van de blog komen uit Nederland, België, de VS, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, hoewel de meeste blogposts in het Nederlands zijn kun je ook naar Lonedrifters.com om Engelstalige artikelen te lezen.

Maandelijks bereiken wij ruim 20.000 bezoekers (update: mei 2019).

Mogelijkheden tot samenwerken

Hoe kunnen wij samenwerken? Denk aan reviews van passende gadgets, uitnodigingen voor events en het accommodaties voor mijn lezers, gesponsorde posts op de blog of sociale media, persreizen die bij de doelgroep past en wintersport bestemmingen of het promoten van lookbooks.

Evelyn inhuren?

Lone Drifters heeft een unieke niche (funsports, lifestyle & reizen). Daarnaast werk ik als freelance consultant en ben ik gespecialiseerd in content en zelf fanatieke sporter.

Ik ben ook in te huren als consultant, fotograaf, videograaf of tekstschrijver, blogger en online marketeer. Mijn niche ligt vooral in reizen & sport. Bekijk mijn website Spy Media, voor een overzicht van mijn projecten en skills.

Neem contact met mij op via info@lonedrifters.nl voor mijn mediakit en / of informatie op te vragen voor de inzet van Lone Drifters in jouw marketing.