OUT with the old, in with the new. Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat ik een nieuwe layout heb! Ik weet dat heel veel mensen de oude layout ontzettend mooi vonden, en een absolute voorwaarde was daarom ook dat de nieuwe layout een verbeterde versie van de oude moest worden. Dus dezelfde opzet met plaatjes, maar net iets meer mogelijkheden aan de achterkant (voor jullie dus niet zichtbaar). Grootste verbetering waar ik zelf heel blij mee ben? Bredere content, dus grotere foto’s! Een must, gezien alles tegenwoordig om visualisaties draait. Dat betekent ook dat ik mijn fotografieskills moet gaan verbeteren, zodat jullie lekker plaatjes kunnen kijken, naast de gebruikelijke, soms wat lange teksten uiteraard (got a lot to share ;-).

Week 11

So what else was I up to, behalve het verbeteren van de layout? Deze week was het tijd voor me-time! Lekker lezen in de Traveler, met een prachtige zeillocatie: Indonesië. Traveler is een echte aanrader!! Zulke mooie editorials en plaatjes kijken love it!.

Het tshirt op de foto is van LA sisters en kon ik gewoon niet laten liggen. Ik denk dat als je me een beetje kent dat je wel kan zeggen dat het tshirt van Transformers echt typisch me is, jaja I’m a dork I know ;-).

Deze week heb ik voor het eerst in mijn leven een fotoboek besteld. Alle reizen die mijn vriend en ik samen hebben gemaakt heb ik in het boekje geknald, zoals ons eerste weekendjeweg, de eerste wintersport en de eerste rondreis. Ik kijk altijd heel erg op tegen dit soort boekjes maken. Het kost zoveel tijd! En het is in mijn ogen nooit perfect: de positie van de letters, de grootte van de foto…zucht. But i did it! Pluim voor mezelf en de software van Vistaprint, die is namelijk heel gebruiksvriendelijk. Het scrapboekje eindigt toepasselijk met de tekst What’s Next… Welke toffe bestemmingen ga ik dit jaar bezoeken?

Hoe was jullie week en zijn jullie net zo blij met mijn nieuwe layout als ik?