De week van Qday, de betere temperaturen en lekker eten. Deze week stond ik op de vrijmarkt tijdens Koninginnedag en hoopte ik genoeg te kunnen sparen voor die mooie schoentjes. Verder heb ik 2 dagen gewerkt, deze week is alweer mijn laatste week, en ben ik uit eten geweest met mijn bestie uit Den Haag. Ik ben alleen vergeten foto’s te maken! Zo gezellig was het dus!

Scroll maar snel naar beneden voor mijn photo diary van deze week! –>

Qday: we hadden de beste spot, 7 uur stipt stonden we daar en we hebben het volgehouden tot 4 uur. Eigenlijk is het gewoon een dagje terras pakken, waar je geld verdiend en je eigen Jillz mag meenemen! We hebben de meest belachelijke spulletjes verkocht die we niet verwachtten te verkopen (zoals een boot in een glazen fles) en spulletjes mee naar huis moeten nemen waarvan we dachten dat het topstukken waren. Het topstuk uit de collectie? De zeer-gewilde, zilveren engeltjes spiegel die u aan de linkerzijde ziet liggen.

Mijn totale opbrengst? 63 euro! Genoeg voor Nike Free Runs, zal ik ze halen of niet?

P.s. Mandy I’m wearing the beanie, as you asked ;-)

Wat hadden we lieve overburen op de vrijmarkt. But, no worries, uiteindelijk hebben we een eerlijke ruil gedaan en onze strijdbijlen begraven.

Zaterdag kreeg ik nog verlate verjaardags cadeau’s. Deze geweldige dotted tuinhandschoenen (direct uitgeprobeerd natuurlijk) en de lampjes die ik direct in de boom heb gehangen.

Thaise milkshakes

Win Reebok matje

Ik mag van Fonq een Reebok yogamatje weggeven! Ik heb besloten de actie alleen via Facebook te laten lopen. Dus vind je het matje echt superleuk! Klik dan op de foto om direct naar de Facebook winactie te gaan! (en mijn facebookpagina te liken=lief).

How was your week ladies?