Een update van het reisfront. Nog 3 weken en mijn vriend en ik vertrekken richting de westkust van Frankrijk jahj!. Onze eerste roadtrip en mijn tweede keer kamperen in Frankrijk. Ja, ik, kamperen. You gotta love that. And I kinda don’t. Maar dat is dan één van de nadelen van samen op vakantie gaan: compromissen sluiten. Het verwende nestje in mij doet daar helemaal niet aan. Maar mijn vriend is helemaal weg van kamperen en mijn geld is op. Dus ik heb niet zoveel keus ahum, ik bedoel dat ik graag compromissen sluit. Ik heb in de smerigste hostels geslapen (doe ik zo weer), maar kamperen? Wat is daar zo erg aan?
Dat kamperen. Dat is voor mij wachten op douchen, geen spiegel in handbereik, overal zand en wegbranden in je tent. Dat laatste is nog wel het allerergste, vooral na een kater om je kampeer erdriet weg te drinken. Maar we gaan ervoor, vriendje blij, ik blij. Want zonder vriendje geen auto.

We hebben een driepersoons tent van Coleman gekocht waar we lekker, voor campingbegrippen, ruim slapen (lees: een paar centimeter tussen onze opblaasbedden).  Ik heb alles in huis maar ik ben nog op zoek naar leuke camping stoeltjes. Onderstaande kwam ik tegen, zijn ze niet pwetty?

Lees de review van de tent

gorgeous butterfly chairs upholstered with vintage sari fabrics from India. Available here: http://eu.fab.com/sale/7746/zf3oit/?fref=sale-invite-tw

bron

Onze roadtrip-route door Frankrijk

Maar die roadtrip dus. Allereerst vertrekken we naar een longboard spot voor mijn vriend om filmpjes te shooten. Daarna naar Arcachon, bekend om de Oesters, havens en Dune du Pilat. Kenner? Dan raadt je het al, daar gaan we dus voor het sandboarden heen. De eerste dag gaan we (lees ga ik proberen te) wild kamperen, daarna rijden we door naar Arcachon. Twee dagen later vertrekken we richting Mimizan om een paar dagen te surfen. Wat erna komt is nog onbekend, dat is het leuke aan roadtrippen. Aan de ene kant zou ik heel graag op de bonnefooi willen gaan, maar rond high season heb je weer kans dat alles vol zit. Dus we moeten wel wat van te voren boeken #luxeproblemen. Iemand ervaring mee?

Voor nu: We zitten op wat campings te kijken in het westen van Frankrijk om na Mimizan te verblijven. De Yelloh Village campings kom je overal in Frankrijk tegen en ze lijken me wel wat (ondanks mijn aversie voor kamperen ja) omdat ze natuur en outdooractiviteiten heel belangrijk vinden. Wat natuurlijk de ideale Style Spy trip moet worden. Toch? 

En vandaag, als jullie dit lezen zit ik in Gent met de leukste bloggers Anouk en Michelle. We gaan de Gentse feesten beleven en uiteraard delen op onze blogs. Volg ons vooral op Instagram om op de hoogte te blijven.

Ben jij al eens aan de westkust van Frankrijk geweest? En wat raad je mij aan?

Liefs!