Ik heb er een nieuwe hobby bij! Of eigenlijk meer een obsessie gezien ik al 2 jaar de ideale fiets in mijn hoofd aan het samenstellen was. Mijn vriend heeft mij al ruim 2 jaar jaloers gemaakt met zijn eigen gebouwde fixie. En nu heb ik er zelf één! At last. Dus ga ik ook aan de slag met mijn eigen fixed gear! Heb je geen flauw idee wat een fixed gear is dan kun je dat lekker teruglezen in deze post van vorig jaar.

En ja de fiets heeft een verroeste ketting en roestplekken, maar de fiets heb ik gekocht voor het frame. Alles, maar dan ook echt alles behalve het frame gaat eraf.  De komende periode hou ik jullie wel op de hoogte van mijn plannetjes en hoe je dan zelf een fixed gear (of fixie) maakt. Nu moet ik nog goed gaan nadenken over het frame: of ik het ga (laat) overspuiten of niet. En wil ik chromen, witte of zwarte velgen. En wil ik witte, mint of babyblauwe bandjes? Over 3 dingen ben ik al uit, het stuur, zadel en de ketting worden wit. Sounds awesome?

 

fixed gear, fixie, fixie bouwen, fixed gear bouwen, fixie maken, fixie bouwen, fixe gear bike, fixie onderdelen, fixie frame, fixie fiets

fixed gear, fixie, fixie bouwen, fixed gear bouwen, fixie maken, fixie bouwen, fixe gear bike, fixie onderdelen, fixie frame, fixie fiets

fixed gear, fixie, fixie bouwen, fixed gear bouwen, fixie maken, fixie bouwen, fixe gear bike, fixie onderdelen, fixie frame, fixie fiets

Heb jij er al één?