This article is in the process of translating into English. Hi guys! Een korte spy vandaag, want menn wat heb ik het druk. Zo druk dat ik de bloggersmeet met een aantal superleuke bloggers vandaag in Arnhem heb moeten missen! Voor mijn werk moet ik waarschijnlijk een aantal dagen in de week in een hotel ergens in Nederland slapen dus ik ben druk bezig geweest met mentale en fysieke voorbereidingen ;-)

Maar no worries ik heb deze week ook gerelaxed, ik heb het spinnen weer opgepakt en tijd gehad om aan mijn racefiets te knutselen met dank aan mijn vriend! De racefiets is nu officieel omgetoverd tot fixed gear en staat lekker Amerikaans in de huiskamer te pronken. Er zitten nog geen trappers aan de fixed gear, dus ik moet even wachten om ermee te gaan fietsen.

De wielset, banden, crank en kettingkast (all white) zitten erop. Het enige wat ik nog nodig heb zijn trappers en tape voor het stuur. En ja natuurlijk heb ik ook een wishlist, maar alles op zijn tijd ;-)

Nu nog mooi weer and I’m happy! Wat vinden jullie ervan?

Hoe was jullie week? En wat vind je van mijn fixed gear aka fixie?