De winter lijkt nog ver weg, maar ik ben -als jullie dit lezen- lekker aan het indoor snowboarden! Helaas kan ik dit jaar niet toeleven naar wintersport omdat ik nèt een nieuwe baan heb, in de training zit én omdat ik al naar New York ga (goed excuus!) Maar zoals elke boardsport is het belangrijk,om -zeker in het begin- je skills bij te houden.

 

Om te snowboarden kun je in Nederland o.a. in Den Haag en Zoetermeer terecht. En in Groningen schijnen we een mini halletje te hebben die ik snel eens voor jullie ga ontdekken. Natuurlijk gaat het bij snowboarden vooral om het snowboarden (liefst in de buitenlucht), maar als je dit kan combineren met een mooie, kleurige outfit dan ben je natuurlijk helemaal de baas ;-)

 

Voor nu ben ik met mijn O’neill vs Brunotti outfit nog zeer content (mooi woord;-). Maar de Protest wintercollectie mag wat mij betreft ook wel mee de piste op!
Protest, winter, snowboard, wintersport, snowboard outfit

Protest Fall/Winter
De fall/winter collectie van Protest heeft superhippe, warme jassen en toffe gekleurde broeken (o.a. met bloemenprint) waarmee je fashionable op de piste verschijnt (of valt!). Either way hip op de pist! Protest heeft items voor vrouwen, mannen en zelfs voor kinderen. Hou je van felle kleurtjes of juist van mooi ingetogen zwart met witte details? Dan is Protest ook wat voor jou.

 

Bekijk hieronder het lookbook van Protest op de website.

 

Wat is jouw favoriet wintersportkledingmerk?