Nog lang genieten van de zomer (want dat is het officieel ook nog) doe ik het liefst door zo lang mogelijk van zomer outfitjes te dragen, rosébiertjes te drinken op het terras en over zomerse locaties te bloggen. En om jullie ook lekker in die zomervibe te houden (en stiekem ook een beetje omdat ik sinds gisteren ben afgestudeerd, jay!! ) ga ik een bikini van Protest aan één van mijn lezeressen weggeven.

protest

Protest

Protest maakt kleding voor zowel core riders als mensen die gewoon plezier hebben in het boarden en er natuurlijk goed willen uitzien doing so. De ‘board’wear is fashionable and functional en daarom ben ik stoked dat ik een bikini uit de swimwear collectie van 2013 aan één van jullie mag weggeven.

Protest Swimwear collectie
De swimwear collectie van Protest is namelijk cooler en uitgebreider dan ooit met hogere, regular en “hipster fit” bikini’s. En natuurlijk speelt Protest ook in op de laatste trends met tropische floral prints en frisse kleurrijke bikini’s. Om de winactie een “vleugje Style Spy” mee te geven heb ik mijn 3 persoonlijke favorieten uitgekozen waar de winnares 1 setje uit mag kiezen.

QUOTES STLSP

Mix & Match
Binnen deze Floral collectie zijn er mix & match setjes te verkrijgen bestaande uit een halter, een triangle en twee bandeaus die gemixt kunnen worden met vier verschillende bikinibroekjes. Helemaal hip en daarom mag je als winnares kiezen uit onderstaand mix & match floral setje (klik op het pijltje in de slide). Het setje bestaat uit een Protest haltertop en een Protest bikinibroekje met strikjes aan de zijkant.

[slider crop=”yes” slide1=”https://www.lonedrifters.nl/wp-content/uploads/2013/08/760134_401.jpg” slide2=”https://www.lonedrifters.nl/wp-content/uploads/2013/08/mix-en-match-bikini-protest.jpg”][/slider]

Marine stripes
“With Mermaids and Fishermen we see a strong, clean marine look.“
Denk aan stoffen met structuur, betronstrepen en zeeman tattoeages! Deze Protest Leone bandeaubikini heeft een mix van verschillende streepprints. Het topje heeft een halter met strikbandjes in de nek en op de rug. Het gestreepte broekje heeft aan beide kanten een andere streepprint. En aan de zijkant zitten schattige strikjes. Het broekje heeft een normale pasvorm met lage taille.

marine, bikini, groen, protest, boardwear

All over print

Deze allover geprinte Protest bikini deed me denken aan de Aztectrend en is een beetje sportief door het riempje en een beetje beachy door het houten ringetje met kraaltjes. “If it’s all a bit too relaxed, add a little Origami – this optimistic, graphical feel is colorful, clean and geometrical with fitted styles that are shorter in length.”
marine, bikini, groen, protest, boardwear

Check de website van Protest voor nog meer leuke bikini’s en bijpassende boardshorts. Of je nou professioneel boardster, beginner of gewoon een dromer bent, I bet there’s something you like!

Give Away

Like Style Spy op Facebook en share dit bericht op Facebook om mee te kunnen doen aan de actie. Laat ook even je favoriet weten als comment onder de Facebookactie en dan trek ik woensdag 4 september de winnares ! De actie is alleen voor lezeressen uit NL, UK, FR en DE.

Kortingscode Protest

Kun je niet wachten? Momenteel heeft Protest 50% korting op alle bikini’s van de zomercollectie 2013. Als Style Spy lezerer(es) kunnen jullie nu ook profiteren van 10% extra korting met kortingscode >bikinikorting<. Deze kortingscode kan t/m 15 september gebruikt worden. De code kunnen jullie invullen in de winkelwagen en dan zal de 10% extra korting doorberekend worden!

De kortingscode is alleen geldig op bikini’s van de zomercollectie
2013 voor dames! Klik op deze link om direct bikini’s te shoppen!